Ikšķiles Brīvās skolas iesniegtais projekts par nepieciešamajiem līdzekļiem If Drošības fondā iekļuvis labāko divpadsmit projektu vidū. Līdz 22. maijam ikvienam atbalstītājam ir iespēja balsot par projektiem, jo trīs visvairāk balsis ieguvušie projektu iesniedzēji katrs iegūs 1000 eiro tā īstenošanai.

Ar If Drošības fonda finansējumu Ikšķiles Brīvā skola, kurā mācās bērni no 2 līdz 12 gadu vecumam, vēlas risināt jautājumus, kas saistīti ar teritorijas drošību. Mācību gada sākumā skolēni praktiskajās nodarbībās mācījās saprast, kur skolā un tās āra teritorijā ir dažādas bīstamas vietas. Par vienu no vietām, ko noteikti vajag padarīt drošāku, skolēni atzina žogu gar ceļa malu. Iesniedzot pieteikumu If Drošības finansējuma iegūšanai, lai varētu atjaunot žogu, skolas vadība un vecāki ir gatavi iesaistīties un pašu spēkiem atjaunot žoga daļu, lai vidi padarītu drošāku bērniem.

Atdot savu balsi par skolas projektu ir iespējams, ja balsotājam ir izveidots savs profils sociālajā tīklā Facebook vai Draugiem. Balsošana notiek atzīmējot pie konkrētā projekta bildes “Man patīk” vai “I like”.

Tie trīs finālisti, kas laika posmā līdz 22. maija plkst.23.59 būs saņēmuši vislielāko balsojumu, katrs savam projektam iegūs If Drošības fonda finansējumu apmērā līdz 1000 EUR (iekļaujot PVN). Projekta uzvarētāji tiks paziņoti 24. maijā.

Citos If Drošības fondā iesniegtajos projektos finansējums paredzēts gan ugunsgrēka signalizācijas sistēmu, evakuācijas kāpņu un atstarotāju, gan speciālo tērpu iegādei.

Saite uz balsošanu pieejama šeit – https://www.if.lv/web/lv/parif/if-atbalsta/if-drosibas-fonds/pages/finalisti-2016-pavasaris.aspx

Īsumā par If Drošības fondu

 Vēloties līdzdarboties drošas apkārtējās vides veidošanā, 2007. gadā tika izveidots If Drošības fonds.

 Fonda mērķis ir finansiāli atbalstīt bezpeļņas projektus, kas risina drošības jautājumus, dod ieguldījumu drošības uzlabošanā, kā arī samazina negadījumu risku un līdz ar to rada drošāku apkārtējo vidi.

 Iepriekšējos gados finansējums tika piešķirts nevalstiskajām organizācijām, skolām, bērnudārziem, jauniešu klubiem, pansionātiem un citām bezpeļņas organizācijām, kurām nebija pieejami līdzekļi drošības inventāra iegādei vai cita drošības projekta īstenošanai.

 If Drošības fonds Latvijā līdz šim sniedzis atbalstu vairāk nekā 100 projektiem.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu