Ikšķilē Vienotība savējos apglabā dzīvus.

Juris Saratovs, Tīnūžu pamatskolas direktora pienākumu izpildītājs, nevis direktors!
Juris Saratovs, Tīnūžu pamatskolas direktora pienākumu izpildītājs, nevis direktors!

Ar apbrīnojamu vieglumu Ikšķiles novada domes priekšsēdētājs Indulis Trapiņš (Vienotība) nomaina vienu skolas direktoru pret citu, lai gan pirmais nav ne nomiris ne atlaists, ne pats no darba aizgājis.

“Par savējiem jāparūpējas”, saka Indulis Trapiņš. Nu ir redzams, ka par “savējo” kļuvis Juris Saratovs, kurš vienlaicīgi “jāj uz diviem zirgiem”,  ; http://www.ogrenet.lv/ogre/aktualitates/30877, saņem divas algas un nemaz nav grūti! Un tas arī nemaz nevar būt grūti, ja šādi dzīvot ir pierasts: http://apollo.tvnet.lv/zinas/kartejais-politikis-klust-par-valsts-uznemuma-padomes-vaditaju/418292. Izbijušais Tēvzemei un Brīvībai/LNNK ģenerālsekretārs savu interešu apmierināšanai nu izvēlējies Ikšķili, jo no citām siltajām vietiņām ir izmests.

26.jūnijs 2009.gads
Juris Saratovs — Ls 8712

Saratovs ieņēmis arī amatu pašvaldības SIA „Juglas nami” (Ls 1432), ir pašvaldības SIA „Mežciema namsaimnieks” padomes priekšsēdētāja vietnieks (Ls 1452). Tā kā vismaz pērn viņš bijis „Ceļu pārvaldes” padomes priekšsēdētājs (pērn Ls 18 200), daudz necietīs.  Kasjauns.lv

1.septembris 2009.gads
AKCIONĀRS IECEĻ DIVUS JAUNUS LVRTC VALDES LOCEKĻUS

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu