Kur paliek siltuma lati?

Trase kur izkūp jūsu lati!
Trase kur izkūp jūsu lati!

Kur atrodas Ikšķiles siltumtrases, zina katrs bērndārznieks – tur, kur nokusis sniegs. Tomēr tādas zināšanas ir nepietiekamas. Līdzīgi kā zināšanas par pienu – paka, veikals, piena kombināts. Govs?

Lai Ikšķiles bērni augtu gudri, “Līvi” atseguši “kailo” patiesību un neslēpj vairs neko. Skolas ielas kvartālā notikusi siltumtrases avārija – vecajai caurulei radusies sūce. Tā vienas dienas laikā saremontēta ar tā saucamo šinu, bet lielo rakumu ciet laikam vairs nebērs. Nepamatota arī cerība, ka sniegs trasi noslēps, jo tās trases taāu arī neaizvērtas pat tumsā viegli ieraudzīt.

Varbūt tā kāda tehnoloģiska žāvēšana, varbūt plānots mainīt visu trasi, varbūt tiešām tikai blakus esošā bērnudārza bērneļus izglīto. Bet iedzīvotāju un pašvaldības lati tikmēr izkūp gaisā…

 

 

9 KOMENTĀRI

  1. Spriežot pēc tā, ka citu atbilžu nav, rakstītājs “f” pārstāv trīs uzrunātos kungus.<br />
    <br />
    Neticu, ka ziemā tiks mainītas apkures trases caurules. Ceru, ka nemainīs… Ja PA LĪVI noliktavā nav materiālu viena trases posma remontam, tad pilnīgi noteikti nav nekāda jēga uzturēt arī pašus PA LĪVI. Nu noteikti ne par miljonu, kā tas ir budžetā.

  2. Tu pamuļki vari varbūt arī siltināt ar ruberoida loksnēm. Ja jau nav cauruļu tad atbistoši jāsasedz, tai skaitā jānoslēdz siltumtrases tranšeja lai nevēdinās. Varbūt vari parādīt aprēķinu kādu siltumizolāciju nodrošina ruberoīds?

  3. kāds s…….is to rakstu sarakstījis _ kurā vietā mētājās tās jaunās trubas kuras tūlīt pēc plīsuma var ielikt jaunas. Aizej rakstniek un nopērc. redz”es kas tev sanāks. Bildē redzams, ka trasei ir pagaidu risinājums, un ja šina ir uzlikta tad tiks remontēts vai nomainītas trubas. Kad bērs ciet tad varēs spriest par to cik parezi dara vai nedara. Tagad trubas ir sasegtas ar siltumavati un nosegtas ar ruberoīdu lai nesamirkst un nekādi lati gaisā nekūp. Tas AI skribelmanis ir vienkārš un prasts i……ts.

  4. varbut ikskiles pasvaldibai tapat ka Adazos 25OOO ir tirais nieks?Deretu pazondet kur aiztek latini.Cik iztereti sniega izvesanai?Soziem jau visas nelaimes var novelt uz sniegu,lai gan vietumis jau sabidits lidz setu augsam.Augsejos stavos jaizlaiz karstais udens ne mazak par spaini,lai saktu tecet remdens udens.Ko mes runajam par ekonomiju?

  5. Apkurei 60000 t. tāds nieks vien ir salīdzinot ar “olimpisko” stadionu par 732000 t. birzs vietā. Dabas postīšana – koku iznīdēšana, kalnu norakšana, upju aizbēršana ir ikšķiliešu raksturīgākā īpašiba.

  6. Bagāts dara kā grib, vienīgi ļoti vēlētos zināt vai šos zudumus siltumtrasē sadaīs starp iedzīvotājiem vai segs no Līvu budžeta? Jebkurā gadījumā ir diezgan stulbi ziemas laikā turēt atvērtu siltumtrasi.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu