Šī diena vēsturē, būs zīmīga, Ikšķiles pašvaldība apstiprināja bezjēdzīgu, stulbu un kretīnisku logo. Vel tikai nesen visām iestādēm bija saliktas norādes ar iestādes nosaukumiem, tagad visi pakalpīgi pazemīgie metīsies viņas mainīt uz jauno ķeburu, jo vadonim patīk.

Ikšķile tērēs ~35 000 eiro, zīmola stratēģijai

Vai tiešām Ikšķilieši ir caurumainas kvadrātgalvas

 

Šis ir veids, kā sagrauj gadiem krātu atpazīstamību.

Attēls ar Ikšķiles ģerboni un jauno logo
Attēls ar Ikšķiles ģerboni un jauno logo

Tam pie vainas kolhoza priekšsēdētāja dēla mazvērtības sindroms, Latvijā biežāk pazīstam kā “Šofera dēla sindroms”. Protams ir pārciesta arī politiskā vardarbība, kad gadiem mētāts nenozīmīgos amatos, tad ieguvis troni un nomests, bet tad ar viltu un citu deputātu bailēm, ka atklās iepriekš sastrādāto, izdodas vienoties, ka puikam stūri iedos.
Gadiem krātā viltībā, mazais princis dzer saldo atriebības dziru, jo daudzi no tiem kas apsmēja, tagad lai saglabātu savu vietu ēd no rokas un bučo kājas. Ikšķiles pašvaldības novada domē ir 5 deputāti kuri jau gadiem tur sēž.
Virsmērķis lai visur būtu viņa roka pielikta, principā Ikšķiles Putins, kas atpūšas Austrijā, bet sadarbību novadam meklē Baltkrievijā, jebkura ideja ir tikai viņa, vai vismaz jāpasniedz kā viņa.

P.S.
Ogre arī ir veikusi iepirkumu lai iegūtu ķeburu, Ogres zīmola logotipa, grafiskās identitātes un komunikācijas materiālu izstrāde, viņiem tas maksās simboliskus 8090 eiro.

10 KOMENTĀRI

  1. Dizains ar nodomu veidots primitīvs, lai Ikšķile jaunie grafiti mākslinieki varētu ātri un netraucēti popularizēt Ikšķiles novadu un kaimiņu novadu ēku sienām:)

  2. Dizains ar nodomu veidots primitīvs, lai Ikšķile jaunie grafiti mākslinieki varētu ātri un netraucēti popularizēt Ikšķiles novadu un kaimiņu novadu ēku sienām:)

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu