Ikšķiles novada dome pieņēmusi lēmumu iegādāties nekustamos īpašumus

Ikšķiles novada dome pieņēmusi lēmumu savu funkciju izpildes nodrošināšanai iegādāties sekojošus nekustamos īpašumus:

 

1) Vienistabas dzīvokļus ar nosacījumu, ka tie atrodas Ikšķiles novada teritorijā;

2) Ēku ar zemi administratīvajām vajadzībām ar nosacījumu, ka tā atrodas Ikšķiles pilsētas teritorijā.

Īpašumu atbilstība tiks izvērtēta, ņemot vērā paredzēto pašvaldības funkciju izpildei nepieciešamos kritērijus, kā arī LR likuma "Par valsts un pašvaldību finanšu līdzekļu un
mantas izšķērdēšanas novēršanu" prasības (3.pants – "…lai mērķi sasniegtu ar mazāko finanšu līdzekļu un mantas izlietojumu; …manta iegūstama īpašumā par iespējami zemāku cenu").

Nekustamo īpašumu īpašnieku pārdošanas piedāvājumus (ar norādītu precīzu cenu) ar pievienotiem īpašuma tiesību apliecinošiem un īpašumu raksturojošiem dokumentiem (zemesgrāmatu apliecības kopija, zemes robežu plāna kopija (izņemot dzīvokļus), tehniskās inventarizācijas lietas kopija) lūdzu iesniegt rakstveidā Ikšķiles novada domes sekretārei: Strēlnieku ielā 10, Ikšķilē, Ikšķiles novadā, ne vēlāk kā līdz 2009.gada 08.oktobrim (ieskaitot).

Kontakttālrunis Nr. 65030202, fakss Nr. 65055457, e-pasts: [email protected].

 

8 KOMENTĀRI

  1. interesanti,kadam vajadzibam noderetu ipasums starp servisu un Super netto?Ne tur dzivojama maja,ne iestade,ne veikals.Kur te izdeviba? VAi Ipasniekam?Gribetos zinat:vai pirts ar visam iekartam nebija Eiropas naudas projekts?-kur izcibeja?????????

  2. 🙂 Vai tad šajos laikos jāsatraucas par ierobežotu piedāvājumu???? :)) Nu gan sasmīdināji….<br />
    <br />
    Drīzāk kritēriju trūkums norāda uz nesaprašanu ko tad īsti vajag… <br />
    <br />

  3. Kritēriju izvirzīšana ierobežotu piedāvājumu klāstu. Ideja bija tāda, lai saņemtu pēc iespējas vairāk piedāvājumu un varētu izvēlēties labāko (izdevīgāko). Iespējams, ka pārveidot nepiemērotu un lētu ēku ir izdevīgāk, nekā pirkt piemērotu un dārgu.

  4. kritēriji būs zināmi kad domes deputāti būs ieraudzījuši visus piedāvājumu cenas.<br />
    Tajā brīdī viņi varēs pārdot savus īpašumus.<br />
    p.s.<br />
    lētākais piedāv’;ajums skan skaisti – bet ko nozīmē lētākais? kopējā cena, vai cena par m2?<br />

  5. Tiem, kuriem bija iespēja apmeklēt domes sēdi 23.09.09, bija dzirdama skaidra domes priekšsēdētāja atbilde, ka attiecībā uz jauniešu un ģimeņu centra telpām, nav ne funkciju, ne arī nekustamā īpašuma kritēriju, kas izriet no funkcijām. Toties tie, kas nedēļu iepriekš bija ieradušies uz komiteju sēdi, dzirdēja ka labākais objekts, kurš arī patlaban tiek virzīts pirkšanai ir privātmāja starp Stūra veikalu un Autoservisu.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu