Aizvadīts pirmais Turnīrs “Ikšķiles ziemas kauss 2017”

Turnīrs “Ikšķiles ziemas kauss 2017” 2010.g. dzim.
Turnīrs “Ikšķiles ziemas kauss 2017” 2010.g. dzim.

18.02.2017. Tīnūžos notika turnīrs telpu futbolā “Ikšķiles ziemas kauss 2017” 2010.g. dzim. un jaunākiem. Uz turnīru bija pieteikušās 8 komandas, kas tika sadalītās 2 apakšgrupās – A un B. Komandas – FK Mārupe, OSC Ogre, FK Ikšķile-1, FK Ikšķile-2, FK Ikšķile-3, FK Ādaži/Carnikava, FC Carnikava/Ādaži un FC VEINA.

Visi jaunie Ikšķiles spēlētāji tika sadalīti 3 komandās, Ikšķile 1 savā grupā ieguva 1.vietu, bet kopvērtējumā 3.vietu un bronzu, bet Ikšķile 3 un Ikšķile 2 attiecīgi ierindojās 7. un 8.vietā. Tā kā tika noteikti arī komandu vērtīgākie spēlētāji, tad par tiem šoreiz kļuva visu trīs komandu kapteiņi – Dāvis Zvīnis, Kristofers Zvirbulis un Raimonds Meļņikovs.

Rezultāti:

Liels prieks par jaunajiem futbolistiem, kas ar lielu atdevi un nopietniem mērķiem pārstāv savu komandu. Īpaši liels prieks par tiem, kam šis turnīrs bija pats PIRMAIS. Var redzēt, ka mums aug nopietna futbolistu maiņa, kas gatavi cīnīties un atdot visus spēkus spēlei. Paldies treneriem, kas puišos iegulda milzu darbu, pacietību, atdevi un savu pieredzi.

Paldies futbola klubiem, kas mūs atbalsta šādu pašu jaunāko censoņu pieredzes iegūšanai spēlēs – prieks par uzvaru un māka zaudēt ir jāmāca sportistiem no mazotnes. Tikai ar gadiem tas nostiprinās un kļūst savādāka, bet tās emocijas ir jāiepazīst, ir jāsaprot. Ir jāmāk gan priecāties par sevi, gan citiem. Jāmācās spēlēt komandā, jāmācās piedot un atvainoties kļūdu gadījumā. Tikai caur īstu futbolspēli šis viss tiek bērnos ieguldīts!

Liels paldies mūsu draugiem – Ikšķiles novada pašvaldībai, konditorejai “Rūberts”, Picērijai “2Tomāti”, apdrukasdarbnica.lv un komanda.lv par palīdzību un atbalstu!

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu