Satiksmes problēmas Tīnūžos

Autobusa pieturas zīme Tīnūžos.
Autobusa pieturas zīme Tīnūžos.

Mums raksta novada iedzīvotāja Skaidrīte.B no Tīnūžiem.

Viena no problēmām Tīnūžos noteikti ir sabiedriskais transports.

Varbūt esmu kaut ko palaidusi garām, bet no rīta puses uz Ogri ,tas ir līdz plkst. 7.30, nav nekāda. Vakarā tas pats, pēdējais autobuss no Ogres uz Rīgu (caur Tīnūžiem) atiet pirms 17.00.
Es gan nezinu kādi darba laiki ir citiem, bet manā darba vietā (neatrodas Ogrē) ir pavisam normāls no plkst.8.00 līdz 16.30, bet lai es nokļūtu darbā man ir jādomā ar ko es tur nokļūšu, jālūdzas kaimiņam vai jābalso (tumsā man ir bail, arī dienā nav droši) vai arī jāsāk meklēt cita darba vieta, bet varbūt vispār nestrādāt. Līdz 1.oktobrim izmantoju sabiedrisko transportu maršrutā Ogre- Ceplīši.
Nedzīvoju Tīnūžu centrā, nu nav man ne tiesību, ne mašīnas, bet vai tad tiešām pa šiem gadiem autobusu kursēšanu nevar saplānot tā, lai vismaz viens kursētu no rīta un vakarā. Kaut vai maršruts Ogre- Rīga (caur Tīnūžiem). Neesot rentabls maršruts, varētu arī piekrist, bet cilvēki tā arī nebrauks, ja tik kaut kas nepatīk tā noņem reisu nost. Nav nekādas stabilitātes. Ja tā turpināsies tad daudzi varētu sākt pārdomāt vai tiešām šī ir tā vieta, kur varētu palikt uz dzīvi, ja mūsu ievēlētiem pāris cilvēkiem ir vienaldzība pret vairākiem simtiem vēlētāju. Par brīvdienām vispār nerunāsim. Droši vien būs jāliek tiesības un jāpievienojas tiem autobraucējiem, kas sēž sastrēguma stundās un nervozē, ka netiek laicīgi savās darba vietās. Skumji, ka ir pagājuši gandrīz divu gadu desmiti, bet Tīnūžnieki vēl aizvien nevar nokļūt sava rajona pilsētā Ogre un atpakaļ, un tas ir 10 km rādiusā.

Paldies, ka uzklausījāt.

Ar cieņu,
Skaidrīte B.

1 KOMENTARS

  1. Es arī dzīvoju Tīnūžos un ne jau centrā,bet uz turkalnes-kranciems ceļa posma.ir skumji,ka neviens neiedziļinās iedzīvotāju lūgumos,kas attiecas par autobusu noņemšanu.bērniem jātiek laikus uz ogri(uz skolu)taisās noņemt autobusu 13.30 ja stundas beidzas ātrāk meitai atliks vienīgi stopēt,tad ko mēs runājam par bērnu drošību.nekādi nesaprotu,kas notiek tur augšā,kas pieņem šos aplamos lēmumus?

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu