Nejaušība vai nežēlīgs joks

Laikraksta
Laikraksta "Ikšķiles vēstis" 2009.gada Janvāra numurs kurš iznāca Februārī fragments.

Atgādinājums politiski represētajām personām.

Lai saņemtu nekustamā īpašuma nodokļu atlaidi, politiski represētai personai līdz 1.februārim pašvaldībā jāiesniedz:
• Iesniegums par nodokļa atlaides piemērošanu (jāiesniedz katru gadu);
• Politiski represētās personas apliecības kopija

Ikskile.com komentārs: Kā lai paspēj iesniegt iesniegumu, ja laikraksts "Ikšķiles vēstis" paskastītēs nonāca no 1-4.februārim.

10 KOMENTĀRI

  1. Jums jau varbūt mājās ir “ikskile.lv”, bet ko lai dara tie represētie, kuriem mājās nav “ikskile.lv”, un jāpaļaujas un “rudzīša vēstīm”, kuras atnes par vēlu, vai arī vispār neatnes. Un vispār – visasvēstis “vēstīs” tiek publicētas ar pamatīgu nokavēšanos un pamatīgām kļūdām. Ja avīzes datorsalikumu “veidojošajai” I.Šulcai būtu par kaut vai avīzes pēdējā numurā publicētajām kļūdām jāsaņem novērtējums, tad viņai nāktos “sēdēt pēc stundām”. Gan datormācībā, gan pareizrakstībā, gan aritmētikā (vienkāršākajās darbībās – “+” un “-“). Un tāda vēl māca mūsu bērnus videnē. Ja bērns ir kļūdījies par skaitli “1000”, vai tad arī par pilnu tiek ņemts arguments: “Es tā steidzos, un kam tad negadās…”? Laikam taāu arī sk. Šulca bērnu fatālās kļūdas novērtē ar “neapmierinoši”, vai ne?

  2. Tie nav bērnu jociņi. Paņemiet avīzi, atcerieties kad to saņēmāt un apdomajiet vai noteiktajā termiņā ir iespejams sagatavot un iesniegt prasītos dokumentus. Avīze iznāca 2.februārī – dokumenti bija jāiesniedz līdz pirmajam februārim.

  3. Šis piemērs patiesi raksturo patreizējās domes attieksmi pret cilvēkiem, kuri viņus ir ievēlējuši un par kuriem rūpēties ir domes tiešais pienākums. Šī ir patiesā Rudzīša, Bokmeldera un pārējo ZZS seja.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu