Studenti prezentēs Ikšķiles novada attīstības vīziju līdz 2030.gadam

Fragments no Ikšķiles novada kartes.
Fragments no Ikšķiles novada kartes.

Šā gada 28. maijā plkst.16.00 LU Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes Teritorijas plānošanas maģistratūras programmas 1. kursa studenti prezentēs kursa darbu, kura tēma ir – “Ikšķiles novada attīstības vīzija līdz 2030.gadam”.

Prezentācija notiks Ikšķiles novada domes zālē.

Aicināti visi, kam interesē, kā Ikšķiles novada tālāku attīstību redz studenti.

7 KOMENTĀRI

  1. Neesi tik pārliecināts…. varbūt nebūs plāns, kuru pašvaldība varētu bez piestrādāšanas apstiprināt, bet noteiktiji tajā vīzijā būs daudz ļoti labu ideju, kuras pašvaldība varētu pilnveidot. Jauni cilvēki, kas nav vēl apguvuši pieaugušās pasaules pieredzi, domā bez rāmjiem. Līdz ar to spēj uz lietām skatīties ar svaigu skatu un ģenerēt idejas. Man prieks, ka ir jaunieši, kas tomēr domā par šīm lietām.

  2. Tas ir vienkārši smieklīgi – ielikt pasākumu, kurā vēlētos piedalīties daudzi, darbdienā 16.00,- tikpat mierīgi var likt no rīta, ja nevēlas, lai ļaudis tiktu. Tā ir necieņa gan pret ikšķiliešiem, gan studentiem, kuri vēlas iepazīstināt ar savu darbu. <br />
    Ja domnieki paši pieraduši pēc trijiem pēcpusdienā jau mest mieru (piektdienās pavisam oficiāli), tad tas nenozīmē, ka arī citi tā dara.

  3. Ikšķilē laikām tiešām ir cietpauru vadīts “sūnu ciems”. 1000 reizes pasaki, ka darba dienā līdz 19:00 liela daļa nodokļus pelnošo un aktīvo cilvēku netiek, bet taisa un taisa darba dienās darba laikā. Gribu es to pasākumu apmeklēt, bet atlūgumu darbā tādēļ nerakstīšu – bērni jābaro, arī domes darbiniekiem algu no nodokļu maksātājiem droši vien patīk saņemt. Labāk vēlēšanās nobalsošu par tiem, kas šo problēmu atrisinās. Ja būs iespēja sazināties un sadarboties, tad būs iespēja arī visos jautājumos risinājumu atrast. Negribu tādus, kas mani apzināti izspiež no novada jautājumu apspriešanas.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu