Spraigas cīņas pret līderkomandām

Ikšķiles florbolisti.
Ikšķiles florbolisti.

Otrdien, 14. jūlijā, a/c LIDO notika 2 spēles starp tā brīža āempionāta pirmā trijnieka komandām.

Vispirms āempionāta līderi «Ikšķile» tikās ar «FK Rīgas» florbolistiem. Spēle izvērtās atraktīva un atvērta uz abām laukuma pusēm. Komandas ne tikai skrēja uzbrukumos, bet arī atgriezās aizsardzībā.

Rezultātu atklāja Kaspars Tauriņš ar metienu vārtu tuvajā stūrī. Turpinājumā komandas pārgāja uz vēl atklātāku uzbrukuma florbolu, kurš labāk padevās «FK Rīgas» florbolistiem. Šajā laikā guvuši āetrus vārtus (2 Alvja Dāles kontā, un viens fints ātrajā uzbrukumā Tomam Dālem), uz ko «Ikšķile» atbildēja vien ar Naura Solovjova vārtu guvumu. Rezultāts pēc 1. puslaika 2:4.

Otrajā puslaikā «Ikšķile» sāka uzspiest savu spēli, veidojot vienu uzbrukumu pēc otra, savukārt «FK Rīgas» līderi un aizsargi izskatījās paguruši. Ivaram Dišereitam netika ļauts atpūsties ne uz brīdi. Pamazām tika sadeldēta rezultāta starpība, un neilgi pirms spēles beigām Lauris Vidzis vispirms panāca neizšķirtu, bet pēc tam arī izrāva uzvaru.

Vakara spēlē gāja vēl grūtāk, jo nepilnu pusminūti komanda atradās zaudētājos ar rezultātu 5:6, taāu šoreiz spēle bez vārtsarga atmaksājās, un tika panākts izlīdzinājums.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu