Talantu Nedēļas 2. diena – “Par Tīru Spēli” Tīnūžos

Tīnūžu pamatskolā kopā ar Swedbank LJBL pārstāvjiem viesojās SMVA Antidopinga nodaļas pāstāvji un TTT Rīga basketbolistes Anda Eibele un Aija Brumermane.
Tīnūžu pamatskolā kopā ar Swedbank LJBL pārstāvjiem viesojās SMVA Antidopinga nodaļas pāstāvji un TTT Rīga basketbolistes Anda Eibele un Aija Brumermane.

No 1. līdz 6. februārim Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līga (LJBL) pirmo reizi rīko “Talantu nedēļu”, kuras laikā jaunie basketbolisti un izcilas personības līdzdarbosies sporta, izglītības un labdarības pasākumos.

Otrajā "Talantu nedēļas" dienā akcijas "Par Tīru spēli" ietvaros Tīnūžu pamatskolā viesojās SMVA Antidopinga nodaļas pārstāvis un "TTT Rīga" basketbolistes.

Swedbank LJBL "Talantu Nedēļas" otrajā dienā vispārējās izglītības iestādēs klašu audzinātāju stundās norisinājās akcija "Par Tīru spēli". Swedbank LJBL kopā ar SMVA Antidopinga nodaļu un "TTT Rīga" basketbolistēm viesojās Tīnūžu pamatskolā, lai runātu ar skolēniem par godīgu un no aizliegtajām vielām tīru sportu.

Viesojoties Sanitas Tauriņas audzinātajā 9. klasē, lekciju par no aizliegtajām vielām brīvu dzīvesveidu pasniedza SMVA Antidopinga nodaļas pārstāvis Gatis Berķis, kura stāstījumu ar piemēru no reālās sportista dzīves papildināja basketbola kluba "TTT Rīga" spēlētājas Anda Eibele un Aija Brumermane.

Swedbank LJBL direktore Anitra Eiklone: "Biju priecīga redzēt tik zinošus jauniešus, dzirdot tik ļoti saturīgu dialogu. Liels paldies skolotājai Sanitai Tauriņai. Savstarpēji interesantā dialogā janunieši no "TTT" meitenēm Andas Eibeles un Aijas Brumermanes uzzināja, cik būtiski ir daudz strādāt un mācīties, lai sasniegtu savu mērķi, uzzināja, kāds ir sportistu dzīvesveids, dienas režīms, kā sporta ārsti rūpējas par sportistu veselību".

3 KOMENTĀRI

  1. “Ikšķiles skolniek”, kam liekas, ka Tīnūžos mācās un strādā lauķi – painformēšu – pieteikt skolu šim projektam varēja ikviens aktīvs Tavas skolas sporta skolotājs, otrkārt, uzaicinu Tevi ciemos, lai Tu varētu pārliecināties – šeit lauķu nav…mācās, strādā un darbojas – aktīvi feini skolnieki un skolotāji, kam ir idejas un tās arī realizē…..

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu