Vai tava māja ir nodota ekspluatācijai?

Fragments no Ķeguma novada avīzes
Fragments no Ķeguma novada avīzes

Vai ir droši atrasties ēkā, kura nav nodota ekspluatācijai? Noteikti „nē

Tieši tādēļ pašvaldība ir uzsākusi kampaņu, lai apzinātu, kuras dzīvojamās ēkas Ikšķiles novadā nav nodotas ekspluatācijā, bet tajās jau dzīvo. Tā ir arī iespēja iekasēt nodokli par ēkām.

Kas piespieda domes priekšsēdētāju tik klaji melot par sabiedriskas nozīmes ēku?

Ikšķiles novada domes deputāte I.Mežaraupe

 

8 KOMENTĀRI

  1. šis blēdīgais būvnieks esot negodīgs bijis pret Rīgas arhidiecēzes arhibīskapu metropolītu Jāni Kardinālu Pujatu, vienkārši rēķinus licis apmaksāt nekorekti sastādītus. Nāsīs savās, tā sakot, rāvis tā pavairāk. Domes līderis Trapiņš tagad šo piesedz, kā izrādās. <a href=”http://www.pietiek.com/raksti/istais_pitraga_kapu__izkruizerotajs__-_kristigs_tinuzu_buvuznemejs_vai_kads_no_vina_firmas” target=_blank>www.pietiek.com/raksti/istais_pitraga_kapu__izkruizerotajs__-_kristigs_tinuzu_buvuznemejs_vai_kads_no_vina_firmas</a> – re kur pierādījums par šo to, “nāsīs sarauto”. <br />
    Šos zēnus viennozīmīgi nākotnē jāignorē un jāaizmirst, ar viņiem mums nav pa ceļam

  2. Katolis katolim – katolis, jo būvēja un nenodeva bijušais deputāts Oļģerts Tamovics, bet melo un piesedz cits ķeniņš. <br />
    <br />
    Vai tiešām kāds katoļiem norāda, par ko jābalso?<br />
    <br />

  3. Pat, ja māja ir nodota ekspluatācijā, tas nenozīmē, ka tās iedzīvotājiem nav problēmas, jo darbi ir padarīti nekvalitatīvi. Piemērs – māja ar zilo jumtu.

  4. Pat, ja māja ir nodota ekspluatācijā, tas nenozīmē, ka tās iedzīvotājiem nav problēmas, jo darbi ir padarīti nekvalitatīvi. Piemērs – māja ar zilo jumtu.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu