Viss Ikšķiliešu ērtībai (foto)

Tranšeja pie Maxima jaunbūves Stacijas ielā.
Tranšeja pie Maxima jaunbūves Stacijas ielā.

Izskatās, ka Maxima celtnieki rok lamatas iedzīvotājiem. Darbu vadītāji uz to noskatās no droša attāluma, viņiem otrpus grāvja neko nevajag.

Gaišajā diennakts laikā šķērsot laipu vēl puslīdz droši, bet vissliktāk tas izskatās tumsā, jo nekas, izņemot zemes kalnus, neliecina  par tranšeju ceļā.  Bet,  ja naktī kāds gājējs tur iekritīs, kas par to atbildēs?

Protams, paies laiks un neērtības pazudīs, iespējams, pat ielu salabos.

Bet Maxima jau uzsākusi līdzīgu celtniecības procesu Salaspilī.

Paldies Garāmgājējam par foto.

9 KOMENTĀRI

  1. Patīkamāk būtu, ja mēs prastu domāt kopā, apvienot idejas, lai sasniegtu ko vairāk. Dažādi viedokļi ir vajadzīgi, tikai katram savu nevajadzētu uzstādīt kā vienīgo pareizo, bet gan veidot vienīgo no dažādajiem.

  2. Ja cilvēki sākuši domāt, tas jau gan neliecina par partiju kašķiem.<br />
    Tā jau līdz šim bija -viena interneta lapa,viena avīze,viens viedoklis – viss kārtībā.<br />

  3. Būtu tomēr jauki, ja Ikšķilei būtu tikai viena interneta lapa, kur visi kopā izdiskutētu sāpīgās lietas. Līdz šim man likās, ka mums ir paveicies un pozīcija/opozīcija strādā kopā un nekādi partiju kašķi mūs neskar. Tas laikam tikai līdz brīdim, kad naudiņas ir nedzaudz virs iztikas minimuma. Palielinās pilsētas budžets un …<br />
    Vecā anekdote: divi latvieši, trīs partijas.

  4. DAUDZ IELAS IKSKILE IR KRITISKA STAVOKLI!KAD LIST LIETUS NAU IESPEJAMS IZIET CAURI.JASTAIGA GALOSAS JO LABUS APAVUS NAU IESPEJAMS UZVILKT.RUDZITIS KUNGS DOMA TIKAI PAR SAVU KABATU.A NABAGIEM CILVEKIEM JAPELD PA DUBLIEM UN PIETAM VEL BEZ GAISMAS JO AR TO ARI PROBLEMAS.IELAS TUMSAS EI UN SKATIES LAI NEPAKLUPT. PIE CIRULJU IELAS ATLJAVA AIZRAKT DITI MAJAS CELSANAI TAGAD KAD LIETUS TUR MILZIGA PELTE JAPELD AR LAIVU.RUDZITIM KUNGAM VIENALGA.TUR TACU NEDZIVO KRUTIE KURI LABI MAKSA A DZIVO NABAGI!

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu