Ikšķilē 400LVL/m2 jau šodien

Ciemats Zemgaļi 400Ls/m2
Ciemats Zemgaļi 400Ls/m2

Pavasara cenas ciematā «Zemgaļi» Ikšķilē 400LVL/m2 jau šodien.
Kaut arī runā par krīzi, ir skaidrs, ka tieši pašlaik ir īstais brīdis iegādei, jo cenas ir vairāk nekā pievilcīgas.

Vēlamies vērst Jūsu uzmanību uz īpašo piedāvājumu projektā „Zemgaļi” – cena 400 LVL/m2, sekcija sākot no 39 160 LVL, platības no 97.9 – 148.7 kv.m. + ap 500m2 norobežots zemes gabals! Rindu mājas tiek piedāvātas ar balto apdari!

„Zemgaļi” atrodas tikai 28 km no Rīgas, gleznainajā Ikšķilē. Ikšķile ir slavena ar savu ainavisko dabu. Tā ir iecienīta, pateicoties rajona attīstītajai infrastruktūrai un ērtai transporta satiksmei. Nelielais attālums līdz galvaspilsētai ļauj Ikšķilei būt par īpaši pieprasītu ārpilsētas dzīves cienītājiem. Tikai 500 m attālumā no ciemata ir Daugava.

Par projektu „Zemgaļi” – tās ir rindu mājas ar labiekārtotu, iežogotu, un apgaismotu teritoriju. Projekts nodots ekspluatācijā 2007. gadā, patreiz tirdzniecībā vēl pieejamas tikai 9 rindu mājas. Tajās ir visas komunikācijas, māja apsildīta ar autonomo gāzes apkuri. Katra māja ir atdalīta no kaimiņu zemes gabala, kas rada īpašu privātmājas sajūtu. Ērta ir lodžija un nojume automašīnai. Mājas plānojums ir īpaši pārdomāts, lai ikdienā būtu ērts un praktiskas tās iedzīvotājiem. Celtniecības darbus veic A/S „KU Lat-Holding” ar 20 gadu celtniecības pieredzi.

„Ober Haus Real Estate Latvia” ir lielākā un vienīgā nekustamā īpašuma kompānija, kas savu darbību izvērsusi Baltijas un Centrāleiropas reģionos. Ober Haus piedāvā augstas kvalitātes nekustamā īpašuma pakalpojumus kopš 1994. gada. Ober Haus strādā ar mērķi sniegt augstākās kvalitātes nekustamā īpašuma pakalpojumus visā Centrāleiropas reģionā.:

Sīkāka informācija „Ober-Haus” mājas lapā www.jaunieprojekti-oberhaus.lv ; http://www.ainavasipasumi.lv/; kā arī noskatīties video rullīti- http://www.videoestate.lv/en/apartment/view/54

Papildus informācija:   Ervīns Ivanovskis
GSM: (+371) 22311090; Tālr: (+371)  67284544
Nekustamā īpašuma kompānija SIA „Ober Haus Real Estate Latvia”
Brīvības iela 174a, Rīga, LV – 1012, Latvija

4 KOMENTĀRI

  1. Būtu jau labi, ja ieliktu bildes, kā tas šodien izskatās. Piemēram, tie skaistie koki 4. attēlā ne pārāk sen bija vērojami sazāģēti, pie tam, krītot sabojājuši attēlā redzamo žogu, apkārtnē tāda pamestības sajūta, utt.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu