Red Bull Backyard Digger izrok, pārrok un uzlabo Ikšķiles BMX parku

Red Bull Backyard Digger Ikšķilē noslēdzies.
Red Bull Backyard Digger Ikšķilē noslēdzies.

Ikšķiles BMX parks ir pārvērties! Svelmainā saule nebija šķērslis, tiem, kam lāpsta rokās, tāpēc divu dienu garumā no 29. jūnija līdz 30. jūnijam esošais parks tika pārveidots,

piedaloties vietējiem braucējiem un BMX parku speciālistam Sergio Layos no Spānijas.

Red Bull Backyard Digger nāca talkā ar lāpstām, ekskavatoriem, ķerrām un atveda uz Latviju Sergio, bet lielo darbu paveica paši braucēji, tāpēc 1. jūlijā labi padarītais darbs tika nosvinēts, uzrīkojot kārtīgu jaunā parka testa sesiju jeb braucienus.
Galu galā, dirt BMX braucēji paši vislabāk zina, pa kādu parku grib braukt. Un šajās dienās viņi pierādīja, ka spēj šādu parku paši arī izveidot. Sviedri lija pār puišu mugurām, kamēr saule mēģināja viņus izcepināt kā uz pannas. Bet viņi neizlaida lāpstu no rokām! Rezultāts ir jaunais Ikšķiles BMX parks, ko visi interesenti varēs lietot arī pēc pasākuma.

Ar Ikšķili gan visa jautrība nebeidzas, jo priekšā vēl Saldus posms, kas pēc uzbūves būs līdzīgs: divas dienas rokam, trešajā braucam! 2. un 3. jūlijā Saldū no plkst 12. Jebkurš BMX braucējs aicināts piedalīties parka veidošanā, bet 4. jūlijā notiks braukšana un jauno dirtu ievērtēšana.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu