Ikšķiles sporta laukumam tiks noteikta nomas maksa

Ikšķiles pilsētas stadions pie Ādamlauka.
Ikšķiles pilsētas stadions pie Ādamlauka.

Šogad par Ādamlauka teritorijā esošo Ikšķiles sporta laukuma izmantošanu sportistiem būs jāmaksā astoņi lati stundā, iepazīstinot deputātus ar sagatavoto lēmumprojektu, informēja pašvaldības sporta metodiķe Sanita Tauriņa.

Viņa arī norādīja, ka aizvadītājā gadā laukuma izmantošana bija bezmaksas, jo pašvaldība nespēja nodrošināt tualešu pieejamību.

Šobrīd vēlmi nomāt stadionu treniņiem  un sacensībām izteikuši futbolisti no Ogres un Rīgas. Nomas maksa būs arī zināma veida kontrole par sporta stadionā notiekošajiem pasākumiem, jo aizvadītājā gadā, tur bija vienkārši "bardaks",  komentē Tauriņa.

Šogad, līdzīgi kā aizvadītājā gadā varētu rasties  problēmas ar automašīnu novietošanu stadiona teritorijā. Sacensību dienās Ādamlauka iedzīvotāji nevarēja piekļūt savām mājām, jo autobusi un dalībnieku transports ne tikai aizšķērsoja ceļu, bet arī tika novietots uz zaļās zonas.

4 KOMENTĀRI

  1. Nu tad jau būs visi “priekšnoteikumi sporta attīstībai” Ikšķilē.<br />
    Tāpat jau cilvēki maksā šī sviestainā miesta pašvaldībai nodokļus, un ne mazus. Tikai kaut kā atdeves no tautas izredzētajiem nav. Tikai atkal maksā un maksā, ašiem “pofig” un viss. Tāpat, kā Einārs. Bet šis arī tepat no šejienes, nav jau brīnums…<br />
    Vispār kaut kā dīvaini – lai piedalītos Ikšķiles svētku sporta pasākumos, arī jāmaksā par piedalīšanos. Pie pašreizējās ekon.situācijas kaut kā viss “iedzīvotāju labā” notiek pavisam aāgārni!<br />

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu