2.Latvijas Dubļu futbola sacensības, Ikšķilē

Dubļu futbols Ikšķilē.
Dubļu futbols Ikšķilē.

Šīs nedēļas nogalē, 23.jūlijā Ikšķilē pie pilsētas pludmales iepretī Sv.Meinarda salai notiks jau 2.Latvijas Dubļu futbola sacensības.

Iepriekšējā gada pozitīvā pieredze veicinājusi šī gada turnīra papildināšanu ar dažādām atraktīvām aktivitātēm un izdarībām dubļos. Šogad turnīra organizēšanā ir panākta sadarbība ar Latvijas Futbola federāciju, kas būtiski cels sacensību sportisko līmeni.
 

Pagājušajā gadā Pirmajās Dubļu Futbola cīņās divos laukumos piedalījās 20 komandas, kur uzvarēja USB jeb United Sexy Boys komanda. „Šogad iekārtosim tik spēļu laukumus, cik nepieciešams. Ja pieteiksies vairāk
komandu, kā plānojam – būs motivācija atrast iespējas iekārtot arī 6 vai 8 laukumus. Turpināsim komandu mūzu aktivitātes, kas varētu būt skatītājiem vēl saistošākas. Noteikti paplašināsim kultūras programmu, lai sanākušajiem līdzjutējiem laiks paiet vēl ātrāk, arī pēc sacensībām,” par organizatoru plāniem pastāstīja biedrības „Par Stipru Latviju” valdes loceklis Māris Liepiņš.

Organizatori aicina Latvijas uzņēmumu, organizāciju komandas vai draugu grupas piedalīties otrajās Latvijas Dubļu spēlēs. Programmas nagla, līdzīgi pirmajām spēlēm, būs Dubļu futbola turnīrs. Ja jums patīk aktīvi atpūsties un piedalīties jautros pasākumos, šis turnīrs Jums patiks. Neaizmirstamas emocijas un neticami atraktīvas bildes no pasākuma garantētas. Komandā jāpiesaka 5-7 dalībniekus. Katrā komandā bez spēlētājiem papildus ir jāiekļauj vismaz viena daiļā dzimuma pārstāve – komandas mūza. Viņai būs jāpiedalās turnīra atklāšanas un noslēguma parādēs, kā arī īpašās komandu mūzu aktivitātēs spēļu starplaikos. Skaistākajām, atraktīvākajām un aktīvākajām speciālas balvas no turnīra atbalstītājiem.

Futbola spēles norisināsies uz 14×22 m laukumiem, katrā komandā laukumā drīkstēs atrasties 5 spēlētāji, ieskaitot vārtsargu. Spēles laiks 2×6 min, taāu var tikt koriģēts no pieteikto komandu skaita.

Pirmo triju vietu ieguvējiem, vērtīgas balvas no atbalstītājiem un organizatoriem. Būs speciālbalva par atraktivitāti, komandas mūzām un komandām par vizuālo ietērpu un uzvedību laukumā un ārpus tā – „Superkomanda 2011”. Par pasākuma gaisotni, konkursiem, spēlēm un rotaļām atkal rūpēsies Ufo jeb Kaspars Upacieris.

Sacensības organizē biedrība „Par stipru Latviju” sadarbībā ar Ikšķiles pasākumu aģentūru „Krokodili”. Latvijas Dubļu spēles atbalsta Ikšļiles novada dome, Latvijas futbola federācija, Torley, Karcher, informatīvais atbalsts radio SWH.

Jau no plkst.14.00 norises vietā sāksies futbola turnīrs, kurā līdz šim jau pieteikušās gandrīz 20 komandas. Godalgoto vietu komandām organizatori sarūpējuši vērtīgas balvas no atbalstītājiem! Organizatori arī atgādina, ka katrai komandai uz sacensībām ir jāierodas ar savu mūzu – dāmu, kura iedvesmos savu komandu, izdaiļos turnīru, kā arī piedalīsies īpašās komandu mūzu aktivitātēs, cīnoties par titulu „Dubļu mūza 2011”. Saliedētākā, vizuāli un darbīgi aktīvākā komanda tiks nominēta ar titulu „Dubļu Superkomanda 2011”. Šī gada dubļu futbolu papildinās arī Dubļu daudzcīņa, kurā tiks noskaidroti labākie sportisti dubļu trīssoļlēkšanā, dubļu 60m skrējienā, kā arī tālšļūkšanā pa dubļiem. Iespēja pārbaudīt savus spēkus Dubļu daudzcīņā būs ne tikai dalībniekiem, bet arī visiem atbalstītājiem, skatītājiem.

Līdzjutējiem un skatītājiem pasākumā ieeja bez maksas!

Svarīgi, ka šī gada komandu dalības maksa, pateicoties atbalstītājiem, joprojām paliek nemainīga 30 Ls no komandas.

Ar plašāku pasākuma aprakstu un nolikumu aicinām iepazīties mājas lapā www.parstipru.lv .

Nebaidies no dubļiem, nesēdi malā – nāc un piedalies!
 

 

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu