Iksķilē, 15.oktobrī Skolas iela slēgta

Žetons G.Kurmim, jo no šādu plānu publicēšanas viss top skaidrs :)
Žetons G.Kurmim, jo no šādu plānu publicēšanas viss top skaidrs :)

Sakarā ar asfaltēšanas darbiem Skolas ielā, apļveida krustojumā pie Maximas un Superneto, š. g. 15.oktobrī no plkst. 9:00 līdz 17:00 transporta kustība būs slēgta.

Pašvaldība lūdz izmantot apbraucamos ceļus caur Jaunogres, Saulkalnes dzelzceļa pārbrauktuvēm un Salaspili.

Būtu pilnīgi normāli ja tiktu izveidotas nobrauktuves pirms Ikšķiles (no Ogres puses pret Ādamlauku) un aiz Ikšķiles (uz Rīgas pusi pret stāvvietu kur ir tunelis zem dzelzceļa) kas ikdienā ir slēgtas, bet ja ir nepieciešams tiek atvērtas lai normalizētu satiksmi. Jo arī nakotnē šādas vajadzības būs.

 

8 KOMENTĀRI

  1. Ar apli ir stulbi bet tur būs vēl iekšējais loks ar akmeņiem. Vai bija jēga bloķēt satiksmi no 9-17, ja viņi jēgā neko neizdarija.<br />
    <br />
    Dainu ielas pieslēgums ir JAUNUMS kas iees vēsturē :), pat ralistiem tagat būs nosaukums šādiem līkumiem, “Kurmja plecs”.

  2. Kurmis nu mākslinieks super, pats padomātu ar galvu šāda šaura apli pat smagais nevarēs normāli iebraukt, līdz ar to avārijas neizbēgamas, bet par Dainu ielas galu vispār nav ko teikt tikai slimais mākslinieks izveidos šādu riskantu satiksmes sašaurinājumu.

  3. Tas ceļa remonts organizēts ir briesmīgi. Ceļa zīmes saliktas pilnīgi murgaini. Katrs brauc kā nu māk. Par darba organizāciju nav ko runāt,viens ar lāpstu baksta zemi ,un pieci skatās.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu