Sporta un atpūtas nometne – MIX-SPORTS

Bērni spēlē bumbu
Bērni spēlē bumbu

Jau piekto gadu pēc kārtas Ikšķilē tiek rīkota bērnu un jauniešu “Sporta un atpūtas nometne -MIX-SPORTS”, kas šogad norisināsies no 1. līdz 12. jūlijam Ikšķiles vidusskolā un tās apkārtnē.

Nometnes mērķis ir dot iespēju bērniem un jauniešiem droši, lietderīgi, radoši un veselīgi izmantot brīvo laiku vasaras brīvlaikā, bagātinot sevi gan garīgi, gan fiziski. Nometne notiks  10 darba dienas no plkst.9.00 līdz 17.00 ar divām ēdienreizēm – pusdienām un launagu.

Pasākuma ietvaros tiks organizētas sporta aktivitātes un sacensības dažādos sporta veidos skolas sporta zālē, stadionā un novada teritorijā. Paralēli notiks radošās darbnīcas: atmiņu fotorāmīša izgatavošana, mākslinieciskā pašdarbība.

Kā katru gadu notiks arī sporta pasākums ” SPORTO ar ZVAIGZNI”.

Dalībniekiem riteņbraukšanas treneris vadīs nodarbību riteņbraukšanā, kurā varēs mācīties un pilnveidot savas prasmes un iemaņas, iepazīstinās ar satiksmes noteikumiem riteņbraucējiem, organizēs velostafeti ” Izjūti cīņas garšu” un “Pasaku ralliju”.

Neaizmirstama būs ” Piedzīvojumu nakts” brīvā dabā ar teltīm: “Nakts trasīte:, vakarēšana pie ugunskura un citas nodarbes.

Nometnes dalībnieki dosies ekskursijā uz Jūrmalu ar sportiskām aktivitātēm un peldēšanos, apvienojot šos pasākumus ar plānotajām nodarbībām pie Daugavas-peldēšanos un sauļošanos.

Nometnes atklāšana:” Sportisks esmu es!”

Nometnes noslēgumā nometnes dalībnieki priecēs vecākus un viesus ar Mūzikla iestudējumu un radošo darbu izstādi.

“Sporta un atpūtas nometni -MIX-SPORTS” atbalsta Ikšķiles novada Pašvaldība.

 

Nometnes organizētāja un vadītāja Biedrības “ MIX-SPORTS” valdes locekle Elita Baltruna
t.26075595

Foto: Ikskile.TV attēlam ilustratīva nozīme.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu