Siltumtrase un nauda aiziet pa gaisu

Siltumtrase, 5. februāris - divas nedēļas pagājušas.
Siltumtrase, 5. februāris - divas nedēļas pagājušas.

Kurmis: trase aizgāja pa gaisu uz bērnudārzu, kura šobrīd ir veiksmīgi sakārtota!

Domes priekšsēdētājs Indulis Trapiņš, izpilddirektors Guntars Kurmis, pašvaldības aģentūras “Līvi” direktors un arī deputāts Jānis Gunārs Rubenis ir bezspēcīgi šīs tehniskās ķibeles priekšā. Tik bezspēcīgi, ka savā vietā ļauj runāt citiem:

komentārs pie raksta Ikskile.com
f 31.01.2011 22:13

kāds s…….is to rakstu sarakstījis _ kurā vietā mētājās tās jaunās trubas kuras tūlīt pēc plīsuma var ielikt jaunas. Aizej rakstniek un nopērc. redzes kas tev sanāks. Bildē redzams, ka trasei ir pagaidu risinājums, un ja šina ir uzlikta tad tiks remontēts vai nomainītas trubas. Kad bērs ciet tad varēs spriest par to cik parezi dara vai nedara. Tagad trubas ir sasegtas ar siltumavati un nosegtas ar ruberoīdu lai nesamirkst un nekādi lati gaisā nekūp. Tas AI skribelmanis ir vienkārš un prasts i……ts.

Cienījamie priekšnieki, šī ir vienīgā publiskajā telpā atrodamā atbilde uz iepriekš publicētajiem jautājumiem. Vai jūs pievienojaties šim komentāram? Pasarg dies, tas taāu nav nevienas amatpersonas pašas rakstīs, vai ne?

Paldies, janvāra rēķinu saņēmām. Apkures maksa janvārī Ls 1,069+PVN 12% par kvadrātmetru. Decembrī 1,361. Pēc saņemtā rēķina nevar noteikt, kā rēķināts tarifs, jo tas it kā atkarīgs no gāzes iepirkuma cenas attiecīgajā mēnesī. Cik PA Līvi maksāja par gāzi decembrī, cik janvārī?

Cirkulācijas siltums Ls 9,86 + PVN 10% par gabalu (!). Decembrī 10,26. Cirkulācija – tie ir zaudējumi, kurus rada apsaimniekotāju tehnoloģiskais risinājums, t.sk. siltā ūdens caurules aukstajos bēniņos ar pusotra cntimentra siltumizolāciju un arī bez tās.

Ūdens uzsildīšana Ls 2,37 + PVN 10% (?). Decembrī 2,44. Ja decembrī bija ievērojami lielāks saražotā siltuma daudzums, tad katrai vienībai vajadzēja būt lētākai. Kā tas gadījās, ka ūdens uzsildīšana decembrī bijusi dārgāka nekā janvārī? Cirkulācijas zaudējumus taāu noraksta atsevišķi.

Sniegs uzsnidzis, sals atgriezies. Uz mēnesi, diviem, var būt arī trim…

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu