Kalēju ielas meistardarbs

Šādu strupceļa asfaltēšanu, Ikšķiles pašvaldība izvēlējusies kā prioritāti, infrastruktūras sakārtošanas darbu sarakstā. Darbu kvalitāte pilnībā atbilst iedomātajai kvalitātei, jeb priekšvēlēšanu asfalts.

2 KOMENTĀRI

  1. Strupceļš – ceļš kuram nav turpinājuma! Informācija, kas minēta, attiecas vienīgi uz kvalitāti, prioritāti! Lai panāktu jūsu absolūtu ekstāzi par “kautkā” darīšanu, jums ļauj nobristies dubļos, tad slepeni uz neskaidriem pamatiem vienojas ar baznīcu, nepamatoti tērē pašvaldības līdzekļus par sliktas kvalitates darbu! Mirklis un jūs krītat bezgalīgas ekstāzes apskāvienos, ar tiem, kas jums liek nobristies pa dubļiem un tad jūms dod 50 metrus asfaltētas ielas

  2. Kāds strupceļš, autors nav painteresējies, ka šis ceļš tika izdangāts vadājot bērnus uz pulciņiem Rasas krāsās. Pati pavasarī vedu bērnus uz turieni un bērnus no mašīnas izceļot bija jāliek vai nu dubļos, vai nu jānes neššus līdz baznīcas pagalmam. Un auto apgrozījums tur ir ļoti intensīvs! Nevajag rakstīt, ja nepainteresējies, kas tur vispār notiek!!!
    Ļoti labi, ka sakārtoja piekļūšanu bērnu interešu izglītības centram.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu