Labdien, cienījamie Ikšķiles un citu novadu talantīgo bērnu vecāki!
Vasaras brīvdienu elpa jau ir sajūtama. Arī biedrības “Rasas krāsas” mākslas un kultūras izglītības centra pedagogi ir sagatavojuši piedzīvojumiem bagātu 2015 vasaras Radošo darbnīcu programmu Jūsu bērnu brīvā laika kvalitatīvai pavadīšanai.

Aicinam jau laicīgi pieteikties elektroniski [email protected] vai nodarbību laikā “Rasas krāsās” Kalēju ielā 3 pie nodarbību pasniedzējiem.

Darbnīcu norises laiks, bērnu vecuma grupa, darbnīcu tēmas.

No 08. – 12. JŪNIJAM 7 – 12 gadi “NAUDAS DARBNĪCA” Ceļojumā uz Naudas pasauli mūs aizvedīs Naudas vēstures pazinējs Roberts Kulpe, Naudas kokus atrast, uzzīmēt, lcēt un māla naudiņas veidot palīdzēs skolotājas Lauma, Diāna un Žanete. Brauksim uz Latvijas vēstures muzeju, lai iepazītu naudas Modes vēsturi. Iesim tepat ekspedīcijā uz Ikšķiles metāla karaļvalsti “Peslaka metāla darbnīca”, kur kaļ un veido brīnumainas metāla mežģīņu puķes. Brīvajā laikā galda spēles, sportiņš un atrakcijas kopā ar Montu vai Inesi.

No 15.- 19. JŪNIJAM “LIDOŅU DARBNĪCA” Īstu Lidmodeļu demonstrējumi, Lidlauka apmeklējums, lidoņu dienas un nakts stāsti, MAZI UN LIELI KAIMIŅI, KURI LIDO. To visu pētīsim kopā ar Lidoņu pazinēju Ģirtu Strazdiņu. Radoši brīvā lidojumā Veidosim, zīmēsim un piedzīvosim Lidoņu krāsainību kopā ar Astru, Laumu, Diānu un Žaneti tuvākā apkārtnē Ikšķilē un Dabas muzejā Rīgā. Brīvajā laikā galda spēles, sportiņš un atrakcijas kopā ar Montu vai Inesi.

No 13.-17. JŪLIJAM 5 – 8 gadi “PŪĶĪŠU DARBNĪCA” Radīsim paši savu krāsaino Pieradināto un Nepieradināto Pūķīšu pasauli, kurā ir gan priecīgie, gan skumjie, gan dusmīgie, gan mīlīgie pūķīši un viņu draugi. Meklēsim Puķu Pūķus un Koku Pūķus, Ūdeņu Pūķus un Zemzemes Pūķus. Zīmēsim un lcēsim Pūķu dārza kartes un paši savu Pūķu spēli. Brīvajā laikā galda spēles, sportiņš un atrakcijas kopā ar Montu vai Inesi.

No 17.-21.AUGUSTAM 9 – 13 gadi “ORDEŅU DARBNĪCA” kopā ar Tīnūžu kultūras mantojuma centra direktoru Kasparu iesim Ordeņu vēstures ceļojumā, pētīsim Visas pasaules ordeņu modes līkločus. Paši Zīmēsim, veidosim un atliesim ģipša formās Nākotnes ordeņus, kurus pēc darbnīcām vedīsim uz Rīgas vēstures muzeja izstādi. Dosimies izpētīt Latvijas Vēstures muzeja ordeņu kolekciju Rīgā. Brīvajā laikā galda spēles, sportiņš un atrakcijas kopā ar Montu vai Inesi.

Izmaksās – EUR 130 – iekļautie izdevumi : par ēdināšanu – pusdienām, nodarbību sagatavošanas darbiem 6. pedagogiem, nepieciešamajiem materiāliem mākslas nodarbībām, pedagogu darba apmaksai, administratīviem, komunikāciju un organizatoriskiem izdevumiem, kā arī par finnansu speciālista pakalpojumiem.

Bērnu ēdināšana paredzēta Ozoliņa kafejnīcā.

Radošo darbnīcu norises vieta: Kalēju ielā 3, Ikšķilē. Darba laiks no 9.00 – 18.00.

Tāpat kā iepriekšējos gados, pirms katras Radošās darbnīcas plānota Vecāku sapulce ar detalizētu programmas izklāstu un tikšanos ar pedagogiem.

Tālrunis informācijai 29274111 “Rasas krāsu” pedagogu vārdā Lauma Palmbaha

 

RESURSSRasas krāsas, Kalēju ielā 3, Ikšķilē

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu