Ziemassvētku basketbola pasākums Ikšķilē

Ziemassvētku basketbola pasākums Ikšķilē, imsports.lv

Tāpat kā ikvienā ģimenē, arī Igora Miglieka sporta skolas kolektīvā netika aizmirstas Ziemassvētku tradīcijas! 21. decembra pēcpusdienā Ikšķiles vidusskolas sporta zālē norisinājās dažnedažādas atrakcijas, uz kurām bija aicināti  IM SPORTS audzēkņi un viņu vecāki.

Sporta pēcpusdiena norisinājās trīs daļās:

I daļa bija paredzēta pašiem jaunākajiem IM SPORTS  audzēkņiem, II daļā piedalījās U10 un U11 zēnu un meiteņu basketbola grupas, bet trešajā, „Oficiālajā daļā” – U12, U13 zēni, kā arī lielās meitenes no U19.

Imieši piedalījās jautrās  stafetēs, kā arī tika sadalīti komandās, lai spēlētu basketbolu.  Neskatoties uz to, ka spēles notika sporta skolas konkurencē, starp savējiem, katrs vēlējās sevi pierādīt uz laukuma, tāpēc tās bija enerģiskas un spraigas. Pasākuma sākumā audzēkņus iesildīja treneris Kriss. Izmantojot dažādus vingrinājumus un basketbola elementus, imieši tika kārtīgi sagatavoti nozīmīgajai spēlei.

U12 un U13 puišu kopkomanda sacentās pret U19 meitenēm. Jaunākie basketbolisti spēlēja pārliecinoši un piekāpās lielajām meitenēm tikai par dažiem punktiem. Un kā jau sportā pienākas- komandas nevarēja iztikt bez pienācīga atbalsta! Kas gan ir komandas bez saviem līdzjutējiem? Pieci spēlētāji uz laukuma, sestais- tribīnēs! Asprātīgās piezīmes no treneru un līdzjutēju puses spēli padarīja vēl aizraujošāku un dinamiskāku.

Vakara gaitā visas komandas  piedalījās soda metienu konkursā. Arī tēti un mammas tika aicināti veikt šo uzdevumu, lai noskaidrotu, kuram no vecākiem pienākas medaļa un pagodinošais tituls „Zelta rokas”! Medaļu un titulu piešķīra arī diviem precīzākajiem spēlētājiem no katras komandas.

Lai pasākumu padarītu vēl interesantāku, katram audzēknim bija iespēja pieteikt dalību loterijā. Galvenajā balvā- jaunākie Nike vai Adidas sporta apavi! Balvu savā īpašumā ieguva Luīze no U10 komandas.Noslēgumā treneris Igors un sporta skolas direktore Renāte apbalvoja spēlētājus no katras komandas.

Nominācijās-

 „Meistarības izaugsme 2012.gada sezonā” ieguva Ričards Freibergs, Mārtiņš Breža, Artūrs Viļums, Dmitrijs Ivanovs, Marlēna Portneja, Anna Zvīne un Sanda Šulca.

„Vislabākais apmeklējums 2012.gada sezonā” – pateicības ieguva Patriks Kļaviņš, Pēteris Tjarve, Rūdolfs Freimanis, Elvis Vaivods, Aleksandra Ivonina, Patrīcija Migliniece un Monta Dancīte.

„Vislabākā attieksme 2012. gada sezonā” – Patriks Lipskis, Kārlis Dīriņš, Raimonds Čekels,  Pauls Miglinieks, Justīna Āboltiņa, Keita Paukšēna, Patrīcija Moiseja, Patrīcija Rocēna un Elīna Meļņika.

„Vislabākais cīnītājs 2012. gada sezonā” – Daniels Dubovskis,Reinis Doveiks, Elgars Grodnis, Kristaps Pisarevs, Paula Cīrule, Beatrise Gaile, Emīlija Bedrīte un Lūcija Rošāne.

Igora Miglinieka simpātiju balvas saņēma Kristiāna Griščenko, Kārlis Lasmanis, Kārlis Olehno un Artis Korsītis.

Igora Miglinieka sporta skola pateicas par atbalstu un brīvprātīgu palīdzību  Ilzei Feldmanei, Rutai Birkenfeldei, Elīnai Vārtiņai un Sandai Šulcai!

Svētku pēcpusdienā valdīja jautra un brīva atmosfēra, kas raksturo patiešām saliedētu kolektīvu.

IM SPORTS Ziemassvētku pasākums ir tikai daļa no tradīcijām, kuras veido  sporta skolas vienoto garu… tradīcijas un noskaņa, kas padara IM SPORTS par katra audzēkņa otrajām mājām.

 Galerija: http://www.imsports.lv/index.php?lang=1690&p=10648&og=6457

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu