Nepamanīta pagājusi 18.marta SIA “Ikšķiles māja” tehnikas “skate”, cerēsim, ka sociālisma nostaļģijas mākti, neatjaunos “darbaļaužu” parādes, nozīmīgos datumos. Rakstā par “skati” cēli tiek ziņots par pilnīgu gatavību, diemžēl Jāņa Gunāra Rubeņa, SIA ”Ikšķiles māja” valdes priekšsēdētāja vardi ir maldinoši, jo 2015.gada 25.marta Ikšķiles pašvaldības domes sēdē, domes deputāts Jānis Lazdāns, paziņoja, ka ielu tīrīšana ar tehniku notiks tiklīdz tehnika būs savesta tehniskā kārtībā.

Publicējam Ikšķiles mājas rakstu pilnība.

Par paveikto un veicamo Ikšķiles novada pašvaldības SIA ‘’Ikšķiles māja’’

Jānis Gunārs Rubenis, SIA ”Ikšķiles māja” valdes priekšsēdētājs

Tehnikas gatavības skate INPSIA ”Ikšķiles māja” 2015.gada 18. martā apliecināja, ka esam gatavi 2015.gadā veicamajam darbu apjomam. Uzskatu, ka pašreizējais tehnikas daudzums ir pietiekams, lai īstenotu 2015. gadā un turpmākajā periodā iecerētos veikumus.

Lielākie un nozīmīgākie darbi:
1. Lauku ceļu klātnes atjaunošana.
2. Pilsētas ielu klātnes uzlabošana.
3. Labiekārtošanas darbi Ikšķiles pilsētā- lapu un zaru savākšana, ielu kaisīšana, ielu un ceļu tīrīšana, zāles pļaušana.

Lauku ceļu un ielu klātnes atjaunošanai nepieciešamo materiālu saražojam novadam piederošajā smilts-grants atradnē ”Kaparāmuri”.
Esam atjaunojuši telpas Līvciema ielā 7a, kā arī garāžas, vārtus, jumta segumu, izbūvētas apsildīšanas sistēmas. Izveidota arī tehnikas remontbāze- pacēlāji, krānsijas, kompresors, hidrauliskā prese.
Noliktavas telpā glabājas kaisāmā sāls un sāls- smilšu maisījums.

Mūsu jaunums!
Izveidota kokapstrādes darbnīca ar nepieciešamo aprīkojumu.
(Lieldienu zaķi pretī Tautas namam ir kokapstrādes meistara Jāņa Leimanta roku darbs)
Aprīkota siltumnīca puķu dēstu audzēšanai.
Tiek izstrādāts projekts bioloģiski noārdāmo materiālu glabāšanas un kompostēšanas laukumam.
Lai mums pietiek spēka un enerģijas visu iecerēto darbu veikšanai!

RESURSSIkšķiles Māja

2 KOMENTĀRI

  1. Vel ieteiktu beidzot atjaunot tos bedrainos, labotos celjus, gan pie dzelzcela parbrauktuves gan pie skolas. Jus braukajat ar saviem dienesta autinjiem un jums pofig, tapat vinus labos par musu naudu. Bet visi parejie brauka ar privatajam masinam un labo tas no savas kabatas!!! Komunisms jau ka 25 gadus beidzas, ta ka vajadzetu sakt darit k.ko lietas laba!! Nezinu, prasiet eiropai naudu, ja latvijas celi nedod, bet beidzat stiept gumiju un stradajat aktivak.

  2. Vel ieteiktu beidzot atjaunot tos bedrainos, labotos celjus, gan pie dzelzcela parbrauktuves gan pie skolas. Jus braukajat ar saviem dienesta autinjiem un jums pofig, tapat vinus labos par musu naudu. Bet visi parejie brauka ar privatajam masinam un labo tas no savas kabatas!!! Komunisms jau ka 25 gadus beidzas, ta ka vajadzetu sakt darit k.ko lietas laba!! Nezinu, prasiet eiropai naudu, ja latvijas celi nedod, bet beidzat stiept gumiju un stradajat aktivak.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu