De Facto: Aizdomas par “savējo” lobēšanu Ikšķilē

Indulis Trapiņš, De Facto.
Indulis Trapiņš, De Facto.

Video fragments no tv raidījuma De Facto.

5 KOMENTĀRI

  1. Vakar skatījos De Facto – televizijas žurnālistiem tomēr izrādījusies taisnība sižetā par savējo lobēšanu Ikšķiles konkursā par skolas pļaviņas pārbūvēšanu! Kas notiks tālāk ar šo interešu konfliktu? Priekšnieki atkal izliksies, ka viss kārtībā?

  2. Kāda maza, ceļuprojektētāju grupiņa sagraus ne tikai Ikšķiles tēlu TV, bet reāli sagraus normālu pilsētas centra izveides iespēju. Komisijas locekle TV sižetā precīzi atzina, ka konkurs bija vajadzīgs, lai izvēlētos sadarbības partneri (nevis atrastu profesionālu un labu risinājumu). Nu ir atrasti zīmētāji, kas paklausīgi sazīmēs ko liks un samiksēs idejas no citiem darbiem. Apsudrs, ka tik atbildīgam projektam nepiesaista atzītus pilstplānotājus un arhitektus, bet meklē paklausīgus tehniķus, gatavus piesavināties citu idejas un būt paklausīgi.

  3. Vai cienījamais “nr” pārstāv to “biedrību”, kas visas Ikšķiles novada pārvaldes funkcijas (kvalitatīvu izglītību, drošību, veselības aprūpi, pat vides plānošanu) grib nodot ārpakalpojumos, paturot tikai būvniecību?

  4. .. un kārtējo reizi šī nelielā grupiņa, kura sevi dēvē par Ikšķiles iedzīvotājiem sevi ir pataisījusi par muļķiem.<br />
    <br />
    Es vispār neredzu problēmu. Labi, ka katrs valsts vai pašvaldības projekts un ierastā kārtība netiek prezentēts Tv- citādi reklāmām pat vieta nepaliktu. Skaidri redzams, ka šeit problēma nav– pasūtījums tv, kur vajag radīt ilūziju. Aizdomas, pieņēmumi, iespējamības…<br />
    <br />
    Man piemēram nepatīk, ka kaut kādi pāris cilvēki no kaut kādas apšaubāmas biedrības ar ļoti sliktu slavu – grauj manas pilsētas tēlu- radot negatīvu iespaidu par Ikšķili.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu