FK IKŠĶILE 2005.gada futbolisti
FK IKŠĶILE 2005.gada futbolisti

Vakar, 04.08. noslēdzās Latvijas Futbola Federācijas rīkotais Vidzemes čempionāts jauniešiem, kas sākās 10.maijā. Čempionāts notika 6 sabraukumos Rietumu un Austrumu grupās. FK Ikšķile uz finālu devās ar 10 punktiem (3 uzvarām un vienu neizšķirtu) un 1.vietu jau savā apakšgrupā. Fināls norisinājās 2 sabraukumos – 31.07. Smiltenē un 04.08. Ogrē.

Ierodoties jau uz finālu, zinājām, ka, lai tiku tālāk, zaudējumi nav pieļaujami. Pirmajā fināla daļā, kas norisinājās Smiltenē, mūsu puiši pārspēja abas Smiltenes komandas, bet ar Valmieru nospēlēja neizšķirtu. Par vienu punktu priekšā līdz pat vakardienai turējās Smiltenes jaunie futbolisti, tomēr šajā daļā FK IKŠĶILE pārspēja visas trīs finālā iekļuvušās Austrumu grupas komandas un kļuva par Vidzemes čempioniem, tā iegūstot iespēju spēlēt Latvijas finālā. Ar 8 uzvarām un 2 neizšķirtiem – neviena zaudējuma!!! Vārtu starpība – 89:9 (visa čempionāta laikā).

Ļoti lepojamies – Markus Prohorenkovs #23, Renārs Meļņikovs #8, Romāns Afanasjevs #5, Ņikita Okuņevs #3, Daniels Latiševs #17, Kristers Krauklis #70, Kristians Priedītis #52, Miks Jānis Opolais #7, Rūdolfs Barkāns #30, Artis Kenstavičs #9, Kārlis Rudens #19, Herberts Ēķis #64,vārtsargs Martins Adrians Odiņš #10 un komandas kapteinis Mikuss Paulovičs #26.

Komandas treneriem Andrejam Rubinam un Andrejam Prohorenkovam gribas teikt vislabākos vārdus par to, ko viņi ir ielikuši mūsu bērnos – savos audzēkņos – cīņassparu, emocijas, savu pieredzi, bet pats galvenais – iemācījuši mīlēt futbolu, izturēties pret saviem treniņiem un turnīriem ar vislielāko atbildību, uztverot to jau kā savas komandas darbu – puiši ir viens vesels – ciena viens otru. Paldies, Jums!

Un šajā čempionātā darbs tika padarīts par visiem 100!

Ļoti liels prieks un gandarījums par paveikto, par ieguldītiem spēkiem, laiku un nerviem.

Paldies vecākiem – tiem, kas vienmēr atbalsta, respektē treneru lūgumus un prasības un arī uztver šo sporta veidu par daļu no savas un savu bērnu dzīves.

Tiekamies LATVIJAS FINĀLĀ – 14.08-16.08. Gulbenē.

Latvija gaidi – IKŠĶILE nāk !!!

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu