Ikšķiles vidusskolas 7.b klase aktīvi iesaistās dzejas konkursā «Apvij Latvijai tīru, zaļu jostu»

Ikšķiles vidusskola 2010.gada 31.augusts pēc siltināšanas darbiem.
Ikšķiles vidusskola 2010.gada 31.augusts pēc siltināšanas darbiem.

Sākot ar šī gada 6.septembri visā Latvijā norisinās SIA “Zaļā josta” dzejas konkurss “Apvij Latvijai tīru, zaļu jostu”, kurā aicināti piedalīties pamatskolas vecuma skolēni.

Jau pirmās konkursa norises nedēļas beigās tika saņemti pirmie dzejoļi, kuru saturs apliecina, ka skolēniem patiesi rūp Latvijas vide un viņi vēlas to redzēt tīrāku, sakārtotāku, zaļāku un sakoptāku.

Īpaši aktīva ir Ikšķiles vidusskolas 7.b klase, kas pašlaik ir iesūtījusi lielāko dzejoļu skaitu. Šādi turpinot, tieši šī klase varētu izcīnīt aktīvākās klases titulu savā vecuma grupā un doties aizraujošā ekskursijā uz Gaujas Nacionālo parku iepazīt Līgatnes dabas takas un apmeklēt Dabas skolu.

Īpašas balvas ir sarūpētas visiem konkursa laureātiem. Katras vecuma grupas uzvarētājs balvās saņems īpašu “ZZ teicamnieka komplektu” no “Zelta Zivtiņas”, savukārt katras vecuma grupas triju labāko darbu autori varēs apmeklēt atpūtas kompleksu “Avoti”.

Kā jau tika minēts, īpašas balvas sarūpētas aktīvākajām klasēm, kas būs iesniegušas vislielāko dzejoļu skaitu uz visu klasi kopā – tās varēs doties aizraujošā ekskursijā uz Gaujas Nacionālo parku, Latvijas Dabas muzeju vai atpūtas kompleksu “Avoti”.

Dzejas konkurss “Apvij Latvijai tīru, zaļu jostu” norisinās līdz 2010.gada 26.septembrim. Dalība konkursā ir pavisam vienkārša – skolēniem ir jāsacer dzejolis par tēmu “Apvij Latvijai tīru, zaļu jostu”, savā darbā izklāstot savas pārdomas par Latvijas vides saudzēšanu un veidiem, kā padarīt mūsu valsti tīrāku, sakoptāku, skaistāku un zaļāku.

Detalizētu informāciju meklējiet konkursa nolikumā SIA “Zaļā josta” mājas lapā www.zalajosta.lv. Konkursam dzejoļi jāiesniedz līdz 2010.gada 26.septembrim, nosūtot elektroniskā veidā uz e-pasta adresi [email protected], personiski iesniedzot SIA “Zaļā josta” birojā darba dienās no plkst.9.00 līdz 16.00, vai nosūtot darbus pa pastu uz SIA “Zaļā josta” biroju Rīgā, Mūkusalas ielā 41b, LV-1004, ar norādi Konkursam “Apvij Latvijai tīru, zaļu jostu”, pasta zīmogs 2010.gada 26.septembris.

Gaidīsim Jūsu dzejoļus, lai kopīgi apvītu Latvijai tīru, zaļu jostu.

4 KOMENTĀRI

  1. Cien. lapas uzturētāji!<br />
    <br />
    Vai Ikšķiles vidusskolā pulciņi vairs nenotiek kopš 2009. gada? Gribētos, lai informācija par skolu būtu vairāk publiski pieejam, jo Ikšķiles vidusskolai nav pat savas mājas lapas. <br />
    Piemēram: skolotāju pieēnšanas laiki, pulciņu nodarbības un laiki utt….<br />

  2. Prieks par skaisto skolu!Ari apkartne loti sakopta un tira,ja neskaita pretigo traktoru staciju skolas tuvuma,kur berniem visu laiku jauzmanas no izbraucosiem briesmoniem.Tas nekadi nesaderas ar skolinas apkartni.Mes maminas brinamies par tur esosa nama iedzivotaju pacietibu.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu