Vai Ikšķiles pašvaldība joprojām ir viena no bagātākajām?

Iksķiles novada pašvaldības ēka, Peldu iela 22, Daugavmala, Tīnūžu pag., Ikšķiles novads
Iksķiles novada pašvaldības ēka, Peldu iela 22, Daugavmala, Tīnūžu pag., Ikšķiles novads

Paradokss- Burtnīcas ir jāpērk, jo tās nav jāpērk!

Skolotāji kļūst par situācijas ķīlniekiem – viņi nedrīkst pieprasīt, lai burtnīcas pērk bērnu vecāki, taču bez šīm burtnīcām normāls darbs klasē nav iespējams. Atliek cerēt, ka Ikšķiles novada pašvaldības izglītības darba speciāliste Māra Niedra ar Laimu Kalniņu (Ikšķiles vidusskolas direktore) un Aelitu Grasi (Tīnūžu pamatskolas direktore) šobrīd neveic represijas pret skolotājiem kuri uzdrošinājās runāt par darba burtnīcām ar vecākiem.

TVNET.LV: Ikšķiles vidusskolas direktore Laima Kalniņa gan noliedz, ka skolotāji būtu likuši vecākiem darba burtnīcas iegādāties. Tomēr piebilst, ka joprojām gaida no valsts naudu, kura nav ieskaitīta. Viņa pieļāva situāciju, ka vecāki vēlas nomelnot skolu..

Ikšķiles novada pašvaldības izglītības darba speciāliste Māra Niedra savukārt pieļāva, ka tā varētu būt atsevišķu skolotāju pašdarbība, jo visi direktori vairākkārt esot informēti par jauno sistēmu.

Ikšķiles novada domes vadībā esošie “Vienotība” biedri, kā prioritāti ir uzsvēruši izglītību, atbildīgajā brīdī nespēj pieņemt vienkāršu lēmumu, par darba burtnīcu iegādi pilnā apjomā, laikam nav ticības valstij.

Pamatots jautājums – Vai Ikšķiles novada domes partijas “Vienotība” biedri netic premjeram V.Dombrovskim (V) un finanšu ministram A.Vilkam (V), saviem vienotības biedriem?

Ja Ikšķiles pašvaldībai trūkst naudas, var apturēt “ostas” būvniecību Zemturu ielā, kas nepieciešama vien 0.2% no Ikšķiles novada dzīvojošajiem!

3 KOMENTĀRI

  1. Ļoti ceru, ka skolas direktore par lielāko grēkāzi neuztaisīs skolotājas. Masu medijos ziņa par parakstu vākšanu tika pasniegta reti riebīgā gaismā-LIKA parakstīties, vecākus ŠANTAŽĒ U.TT.! Nekā tāda nav bijis!
    Skolotāja mierīgi ar vecākiem aprunājās,izskaidroja situaciju un tos, kuri piekrīt iegādāties burtnīcas, lūdza, parakstīties.Kurš bija pret, to varēja nedarīt!
    Ja ņem vērā to, ka mūsu skolotāja vispār naudas lietās ir ļoti iejūtīga un vienmēr apjautājas, vai Jums būs iespēja?,vai pietiks naudiņas tam un tam….

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu