1.septembra mazspēja Ikšķiles pašvaldībā turpinās

komunikacija
komunikacija

Ja 1.septembris atnāca ar darba burtnīcu epopeju un izglītības metodiķes „iznācienu”, tad šodien, 9.septembrī „uzstājas” sporta metodiķe, jo visi sportot gribētāji joprojām nespēj sagaidīt no pašvaldības nodarbību grafiku, kad futbolisti, basketbolisti, tenisisti un citi mazie sportisti, un arī skolas sporta pulciņu apmeklētāji varēs uzsākt treniņus gan Ikšķiles vidusskolas divās sporta zālēs, gan arī Tīnūžu pamatskolas sporta zālē.

Kas notiek šobrīd? Sporta zāles stāv TUKŠAS!!!

Kāpēc mazie basketbolisti nevar trenēties Tīnūžos – tāpēc, ka Tīnūžu pamatskolas sporta zālē basketbola grozi nav nolaižami. Jā, arī Tīnūžu pamatskolas pirmklasnieki mēģina trāpīt grozā, kurš paredzēts bērniem no 12 gadiem. Jā, tādi dažāda vecuma bērniem pielāgojami augstumā maināmi grozi maksā apmēram 1500 latus. Tā kā ne augsti godājamais I.Trapiņa kungs, ne ļoti cien. G.Kurmja kungs basketbolu nespēlē, tad cerību visticamāk nav. Varbūt SIA “Akno” var izlīdzēt, tāpat kā ar hokeja laukuma bortiem – lētāk nebūs un kvalitatīvi arī nebūs, bet, vismaz nauda ģimenē paliks.

Kāpēc futbolisti nevar trenēties Tīnūžos – jo komunikācijas paslēptas aiz tik plānas rīģipša sienas, ka stiprāk uzsista bumba tās var sabojāt.

Kāpēc vēl nevar – jo logi tik lieli, ka tos var izsist.

Kāpēc vēl nevar – jo Tīnūžos un arī Ikšķilē nav sporta zāļu logiem pieliktas žalūzijas, un sportistiem saule spīd acīs.

Kāpēc vēl nevar – jo mums pašvaldībā strādā cilvēki, kuri negrib uzņemties atbildību un atrast risinājumu. Tāpēc, ka ir tik viegli noslēpties aiz „nevar”.

Lai visiem, kuri šajā iesaistīti, būtu pēc iespējas jautrāk, pat, ja kāda vienošanās tiks panākta, tad tā būs spēkā tikai septembra mēnesim (2 nedēļām, jo 2 jau ir pagājušas) – tad būs zināms valsts piešķirtais finansējums interešu izglītībai, respektīvi, iespējams, kāds sporta pulciņš „atkritīs”, un tad pārējie varēs mesties cīņā par vēl vienu iegūstamo treniņu laiku.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu