“Ikšķiles ziemas kauss 2017” mājiniekiem zelts un bronza

Turnīrā “Ikšķiles ziemas kauss 2017”. FK Auda-2, Carnikava / Ādaži-2, FC Aizkraukle-2, JFS Dobele-2, JDFS Alberts-2, FK Ikšķile-2
Turnīrā “Ikšķiles ziemas kauss 2017”. FK Auda-2, Carnikava / Ādaži-2, FC Aizkraukle-2, JFS Dobele-2, JDFS Alberts-2, FK Ikšķile-2

Turnīrā “Ikšķiles ziemas kauss 2017” mājiniekiem zelts un bronza 15.01.2017 notika turnīrs telpu futbolā “Ikšķiles ziemas kauss 2017” 2009.g. dzim. un jaunākiem. Tā kā uz turnīru bija pieteikušās 12komandas, tika pieņemt lēmums turnīru sadalīt 2 daļās. No rīta turnīrā spēkojās 6 komandas – FK Auda, FK Ikšķile-1, JDFS Alberts, JFS Dobele, FK Ādaži/Carnikava un FC Aizkraukle.

Ikšķile -1 komandas sastāvs: Miks Mihaļskis, Kārlis Boldāns, Nauris Potašovs, Dāvis Zvīnis, Rems Voronovs, Kristofers Ventinieks, Rūdolfs Beķers, vārtsargs Edvards Kreigers un komandas kapteinis Roberts Andreļevskis. Komandas treneris Andis Adamovičs.

Rīta spēlēs mūsu Ikšķiles jaunie futbolisti līdz pēdējam saglabāja intrigu, jo 4 uzvaras un viens neizšķirts ar Rīgas pārstāvēto Alberts komandu vien punktos (vārtu attiecība) izšķīra uzvarētājkomandu. Un veiksme bija mūsu pusē +14 pret +13.

Rezultāti:

Fk Ikšķile – FK Auda 2:0
Fk Ikšķile – Ādaži/ Carnikava 6:1
Fk Ikšķile – FC Aizkraukle 4:0
Fk Ikšķile – JFS Dobele 5:2
Fk Ikšķile – JDFS Alberts 0:0

Vārtu attiecība – 17:3 Par komandas vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Roberts Andreļevskis.

Šī laikam bija tā reize, kad mājas sienas drīzāk traucēja, nekā palīdzēja, jo reizēm puikas nospēlēja nedroši un pieļāva arī palielas kļūdas aizsardzībā.Šīs kļūdas turnīra beigās bija gandrīz izšķirošas cīņā par 1v.!!! Treniņos puikas spēlē daudz brīvāk un kvalitatīvāk, jo nav nekāda psiholoģiskā spiediena, bet turnīrā ir cita spriedze, tribīnes pilnas un tuvu laukumam, spēle ātra, jo borti tuvu sienai un tas viss traucēja parādīt visu ko puiši var! Bet neskatoties uz to, izšķirīgajos brīžos, komanda nospēlēja saliedēti un droši, līderi parādīja savas labākās īpašības un panāca vajadzīgo rezultātu. Kad viss no mūsu puses bija izdarīts, atlika gaidīt kā nospēlēs galvenie konkurenti, jo izšķiroša nozīme bija vārtu attiecībai un viss bija viņu rokās. Tās bija garas 12min., taču veiksme šoreiz bija mūsu pusē un 1v. tika nosargāta!

Paldies komandai par atdevi, cīņas sparu un to lielo gandarījumu par rezultātu! izskatās ka joprojām ejam pareizā virzienā un treniņos ieguldītais darbs nes rezultātu” – tā komandas treneris Andis Adamovičs.

Tās pašas dienas pēcpusdienā notika turnīra otrā kārta. Piedalījās 6 komandas – FK Auda-2, FK Ikšķile-2, JDFS Alberts-2, FJ Jēkabpils, FK Carnikava/Ādaži un FC Aizkraukle-2.

Ikšķile -2 komandas sastāvs: Valters Viškers, Nils Romanovskis, Armands Šķēle, Kristers Šults, Tomass Liepiņš, Pēteris Guslens, Marsels Portnajs, Olivers Vanags, Valters Siliņš, Rodrigo Romāns, vārtsargs un kapteinis Jēkabs Bērziņš. Komandas treneris Deniss Ostrovskis. Arī otra komanda turnīru aizvadīja bez neviena zaudējuma. Ļoti priecē visu bērnu izaugsme un tas, ar kādām emocijām tiek aizvadīta katra spēle. Gribas piezīmēt, ka par mūsu vārtsarga “angļu mieru” visās spēlēs varēja tikai brīnīties 🙂

Par otras komandas vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Jēkabs Bērziņš.

Rezultāti:

Fk Ikšķile – FK Auda 0:0
Fk Ikšķile – Carnikava / Ādaži 0:0
Fk Ikšķile – FC Aizkraukle 2:1
Fk Ikšķile – JK Jēkabpils 1:1
Fk Ikšķile – JDFS Alberts 2:0

Liels prieks par jaunajiem futbolistiem, kas ar lielu atdevi un nopietniem mērķiem pārstāv savu komandu. Paldies treneriem, kas puišos iegulda milzu darbu, atdevi, savu pieredzi un mīlestību pret futbolu.

Liels paldies mūsu draugiem – Ikšķiles novada pašvaldībai, konditorejai “Rūberts”, Picērijai “2Tomāti”, apdrukasdarbnica.lv un komanda.lv par palīdzību un atbalstu!

RESURSSBSSC "IKŠĶILE"

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu