Ikšķilei LFF Vidzemes čempionātā telpu futbolā C un D finālā 1.vietas

26.02. Smiltenē un Alojā norisinājās LFF Vidzemes reģiona ziemas čempionāta C un D fināls 2007.gada zēniem. Mūsu komandas piedalījās 2 finālos – C finālā un D finālā, mājās no abiem pārvedot zelta godalgas.
Vidzemes čempionāts notika 3 sabraukumos – 2 sabraukumi veltīti grupu spēlēm (FK Ikšķile ar divām komandām startēja Rietumu grupā, paliekot 4.tie un 6.tie) un 1 sabraukums – A, B,C un D fināli.
Bija skaidrs, ka katra komanda piedalīsies savā viena C un otra D finālos.

Uz C finālu devās: Sandijs Dombrovskis, Sandis Ragauskis, Miks Knikts, Toms Ivanovs, Emīls Sējējs, Kristers Zemmers, Kristaps Rekmanis, vārtsargs Hugo Čavars un komandas kapteinis Edgars Lange.
4 uzvaras, 1 neizšķirts, 13 iesisti un tikai 2 ielaisti vārti un zelta medaļas C finālistiem.

Par vērtīgākajiem komandas spēlētājiem tika atzīti Kristaps Rekmanis un vārtsargs Hugo Čavars.

Komandas treneris Deniss: “Esmu ļoti apmierināts ar katra futbolista atsevišķi un komandas kopā sniegumu. Redzama maksimāla atdeve, puiši laukumā izskatījās kā īsti vīri un cīnījās par katru laukuma centimetru. Redzēju Jūsos komandu – katrs bija par visiem. Bija liels prieks un gods būt kopā ar Jums! Milzīgs paldies arī vecākiem, kuri, neskatoties uz laika apstākļiem, devās ar mums kopā izcīnīt zelta godalgas!”

Uz D finālu, kurš norisinājās Alojā devās: Artūrs Gavars, Ralfs Dzosens, Nikodēms Niks Punculis, Jēkabs Ģēģeris, Miks Mihaļskis, Emīls Kudiņš, vārtsargs Bruno Bērziņš un komandas kapteinis Kārlis Karlsbergs.

Par vērtīgāko komandas spēlētāju tika atzīts Kārlis Karlsbergs.

Uz D finālu puišus pavadīja treneris Andis Adamovičs, kurš pēc turnīra beigām nosūtija ziņu: “ Nupat izbraucām ar 1.vietu, lielu kausu un labu garīgo,” – visa komanda ir malači, visi atdeva sevi spēlei un tas vienmēr atmaksājas – šoreiz ar zelta medaļām!!!
http://vidzeme.lff.lv/telpu-futbols/jaunatnes-telpu-futbols/2017-gads/grupas-un-rezult%C4%81ti/2007-gada-z%C4%93ni-u-10.html Komandas sastāvi:
Komandu trenerim Denisam Ostrovskim šie bija pirmie fināli, pirmā viņa grupa, viņa čaļi. Paldies, ka māci saviem audzēkņiem mīlēt futbolu, tas ir visu pamatu pamats, pārējais viss nāks – vajadzīgs laiks, smags darbs, regulāri treniņi. Tad tas viss atmaksājas ar uzvaru!
Paldies par forši nospēlētajiem fināliem, emocijām, atdevi un cīņassparu!!!

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu