«Lattelecom» aicina bez maksas apgūt datora lietošanu

Pieslēdzies Latvija!
Pieslēdzies Latvija!

Telekomunikāciju uzņēmums, turpinot projektu «Pieslēdzies, Latvija!», organizē bezmaksas datoru lietošanas apmācības, informē uzņēmums.

Apmācības norisināsies visos «Lattelecom» klientu apkalpošanas centros un veikalos Rīgā un Valmierā, kā arī citās Latvijas pilsētās, kurās viesosies «Lattelecom» mobilais klientu apkalpošanas centrs.

Līdz šim interesi par dalību datora apmācībās pauduši «Pieslēdzies, Latvija!» dalībnieki, taāu «Lattelecom» norāda, ka iespēja piedalīties apmācībās ir arī citiem uzņēmuma klientiem.

Pirmā apmācība datora lietošanā jau norisinājās 11. jūnijā, kad ar savu entuziasmu datora prasmju iegūšanā patīkami pārsteidza 86 gadus vecais Eduards Fiskoviās — viņš pavasarī no «Lattelecom» saņēmis savu pirmo datoru. «Nekad nav par vēlu gūt zināšanas, un es labprāt vēlētos uzlabot savas iemaņas darbā ar datoru, lai mēs viens otru varam uzrunāt uz «tu»,» sacījis Eduards.

Lai piedalītos apmācībās, jānosūta pieteikuma vēstule uz e-pastu: [email protected]. Apmācības programmas papildu iespēja — pieteikt tēmas, kas tieši jums būtu nepieciešamas. Apmācības vadīs Baltijas Datoru akadēmijas pasniedzēji.

Projekta «Pieslēdzies, Latvija!» mērķis ir sekmēt datora un interneta pieejamību katram Latvijas iedzīvotājam, veicināt informācijas tehnoloģiju lietošanas prasmi, kā arī parādīt plašākai sabiedrībai ieguvumus no mūsdienu tehnoloģiju izmantošanas, veidojot alianses ar visiem, kam šis temats ir svarīgs, sākot no sociālās sfēras, beidzot ar akadēmisko izglītību un uzņēmējdarbību.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu