2.autofotoorientēšanās sacensības Ogrē – jau 17.oktobrī!

2.autofotoorientēšanās sacensības Ogrē – jau 17.oktobrī!.
2.autofotoorientēšanās sacensības Ogrē – jau 17.oktobrī!.

Pirmās Ogres autofotorientēšanās sacensības, kas Ogrē risinājās septembra beigās, guva plašu interesi un dalībnieku atzinību, tādēļ jau 17.oktobrī organizatori rīko otras sacīkstes, kurās aicināti piedalīties gan jauni, gan jau pieredzējuši dalībnieki.

Tāpat kā iepriekš, dalībnieku reģistrācija notiks Ikšķiles kafejnīcā «Dainas» un tā sāksies pulksten 16:00.

Organizatori parūpējušies par jaunu, interesantu uzdevumu sagatavošanu, tāpēc sacensības būs tikpat aizraujošas. Pasākumam var pieteikties jau savlaicīgi, jo der atcerēties, ka vietu skaits ir ierobežots – 40 automašīnas.Piesakoties līdz 15.oktobrim dalības maksa ir 10 lati, pēc 15.oktobra vai sacensību dienā – 15 lati. Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems balvas.

Sacensībās var piedalīties komanda, kas sastāv no diviem līdz pieciem cilvēkiem. Vismaz vienam obligāti jābūt derīgai autovadītāja apliecībai, bet nepieciešamajam pārvietošanās līdzeklim jābut izietai tehniskajai apskatei un civiltiesiskai apdrošināšanai.
Komandas startēs pēc kārtas, reģistrēšanās secībā. Iepriekšējā pieredze liecina, ka dalībniekiem noderēs ne digitāls fotoaparāts ar pilnu akumulatoru, bet arī kabatas lukturītis.

Rezultātu apkopošana un uzvarētāju sumināšana notiks pēc pēdējās ekipāžas ierašanās finišā. Organizatori neizslēdz arī iespēju par papildus uzdevumiem, ko sekmīgi paveicot varētu tikt pie vērtīgiem bonusa punktiem. Protams, balvas tiks piešķirtas arī par oriģinālāko komandas noformējumu atbilstoši komandas nosaukumam.

Pieteikumus, norādot komandas nosaukumu, kapteiņa vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru var sūtīt elektroniski – [email protected], kā arī zvanot – 20383375, 26791882. Norādītos kontaktus var izmantot arī, lai uzzinātu sīkāku informāciju.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu