Ikšķiles deputāti organizē šoka terapijas seansu Latvijas Hokeja federācijas priekšsēdētājam Kirovam Lipmanam

A/s „Grindeks
A/s „Grindeks

“Esmu pilnīgi šokēts, ka var izvirzīt jautājumu, vai Ikšķiles novadam vispār vajag tādu halli,

tā par Ikšķiles novada domes deputātu 9.jūnija komiteju sēdē pausto noraidošo nostāju nekustamā īpašuma “Vidzemes Ledus” jeb Ogres Ledus halles iegādē atzina LKF priekšsēdētājs K.Lipmans. 

“Mēs vēl neesam psiholoģiski gatavi, lai domātu par mūsu bērnu veselību un fizisko attīstību. Man tas ir ļoti sāpīgi. Es biju pārliecināts, ka nebūs nekādu jautājumu – pašvaldībai ir jābūt laimīgai, ka ir tāda halle,” norādīja Lipmans.

Ikšķile nav tas pats, kas Latvija
Laimīgas droši vien būtu daudzas pašvaldības, bet ne Ikšķile, kur opozīcijā esošie  “APVIENĪBA IEDZĪVOTĀJI”  (AI) deputāti gatavi atteikties pat no tēva un mātes, lai tikai neatbalstītu pozīcijas izvirzītos priekšlikumus.

No “AI” domē ievēlētais deputāts Ģirts Baķis, lai tiktu labāk sadzirdēts, pat piecēlās no krēsla un nostājās sēžu zāles vidū. Deputāts klātesošajiem uzdeva retorisku jautājumu: “Tas, ka Latvijai vajadzīgs hokejs, to neviens nenoliedz, bet, vai tas ir vajadzīgs Ikšķilei?”

Tūrismu nevajag, darba vietas – arī nē
Lai pārliecinātu Ikšķiles  novada domes opozīcijas deputātus par pirkuma iegādes lietderību, nelīdzēja ne K.Lipmana sniegtā informācija, ka Somijā, kurā iedzīvotāju skaits nav pat divreiz lielāks nekā Latvijā, ir 500 halles (salīdzinājumam – mūsu valstī – 18).

Tāpat tautas priekšstāvjiem nešķita nopietni ņemami arī Ogres novada domes priekšsēdētāja Edvīna Bartkeviāa pārliecinošie argumenti, ka halles nonākšana pašvaldību  īpašumā (to plānots iegādāt sadarbojoties Ogres, Ikšķiles, Lielvārde un Ķeguma novadam – red.) veicinās tūrisma attīstību Zilajos kalnos, no kuriem lielākā daļa atrodas Ikšķiles novada teritorijā (starp citu, arī pati halle!), nedz arī plānotās 20 darba vietas, kas palīdzētu sildīt ekonomiku un ātrāk izkļūt no krīzes.

Deputātus neaizkustināja pat Ogres novada domes priekšsēdētāja vietnieka Egila Helmaņa apelēšana pie mūsu valstī tik populārā sporta veida līdzjutēju sirdsapziņas, atgādinot, ka ikvienam taāu patīk skatīties, kā mūsu hokejisti pārstāv Latviju, un tieši no šī lēmuma atkarīgs, vai hokejam būs lemts attīstīties, ja nebūs šīs pēctecības.

Kas svarīgāk – smagā soma vai sportiskie sasniegumi?
“Es ļoti labi saprotu, kāpēc šis pirkums ir vajadzīgs Ogres novadam, bet man tā īsti nav skaidrs, kādēļ tas būtu vajadzīgs Ikšķiles novadam? Man ir divi bērni, un kā viņi ar lielajām hokeja inventāra somām nokļūs no mājām līdz vilcienam un pēc tam savukārt Ogrē no stacijas līdz hallei?” – neizpratni pauda deputāte Iveta Mežaraupe (AI). Ogres ledus halles izpilddirektors Egils Matskins skaidroja, ka hokeja inventāru iespējams atstāt uz vietas hallē, un šis arguments neiztur kritiku, lai atteiktos no sporta būves.

Kultūras, izglītības un sporta komitejas priekšsēdētāja Ingūna Bērziņa (LZS) atklāja, ka, piemēram, viņas dēls šobrīd trenējas Rīgā, kas prasa nesalīdzināmi lielākus izdevumus no ģimenes budžeta nekā tad, ja treniņu iespējas būtu dzīvesvietas tuvumā. I.Bērziņa, kura strādā par Ikšķiles vidusskolas direktora vietnieci audzināšanas un ārpusklases darbā, informēja, ka no Ikšķiles daudz bērnu un jauniešu brauc trenēties uz Rīgas hokeja klubiem.

Par iespēju atsākt treniņus Ogres ledus hallē, kas šobrīd ir slēgta, ar vēstuli pašvaldībā vērsušies arī kluba “Slidotprieks” dalībnieku vecāki. No Ikšķiles un Tīnūžiem klubā ir 12 bērnu, kas nodarbojas ar daiļslidošanu. Ikšķiles novada jaunieši spēlējuši arī vairākās amatieru hokeja komandās, un acīmredzot daži kilometri līdz Ogrei viņiem nav bijis šķērslis, lai virzītos pretī sportiskām uzvarām.

Ikšķiles novada domes priekšsēdētājs Indulis Trapiņš atgādināja, ka pašvaldības rīcībā ir divi autobusi, kas veic skolēnu pārvadājumus un kuru maršrutus un laikus varētu  saskaņot ar nodarbībām un treniņiem Ogres ledus hallē. “Galvenais ir radīt iespēju bērniem nodarboties ar sportu, un tas ir arī pašvaldības pienākums,” sēdes gaitā vairākkārt uzsvēra I.Trapiņš.

Deputāte norunā privātu randiņu ar hokeja dzīves vadītāju
Perspektīvā Ogres ledus hallē plānots atvērt sporta skolu, kuru varētu apmeklēt Ogres, Ikšķiles, Lielvārdes un Ķeguma bērni. Tiesa gan, ar vienu nosacījumu, ja minētās pašvaldības, izņemot Ogres novadu, kura deputāti jau atbalstījuši  (vienbalsīgi!!!) halles iegādi vienosies par pirkumu. “Mums ir gatava halle, un mums visiem novadiem ir tikai jāsanāk kopā. Ja mēs to neizdarīsim, halles nebūs,” norādīja I.Bērziņa.

Bērnu sporta attīstību gan sarunās ar amatpersonām, gan arī materiāli solīja atbalstīt arī LKF priekšsēdētājs K.Lipmans. Komiteju sēde ar augsto viesu piedalīšanos beidzās visai neierasti. Deputāte I.Mežaraupe gribēja uzzināt, cik lielu naudas summu Lipmans gatavs atbalstīt jaunos sportistus. Viņš solīja izvērtēt savas iespējas un atvēlētās naudas daudzumu atklāt deputātei personīgi "uz ausi".

Ja šī tikšanās īstenosies līdz nākamajai domes sēdei, tad varbūt nosauktā summa kļūs zināma arī pārējiem deputātiem un sabiedrībai. Taāu, kā arī norādīja pats Lipmana kungs, nauda ir otršķirīgs jautājums. “Manuprāt, pašvaldības izdevumi būs daudz lielāki iedzīvotāju veselības problēmu risisnāšanai, ja nebūs sporta halles,” norādīja Lipmans.

Galīgo lēmumu par halles iegādi deputātiem jāpieņem domes sēdē, kas notiks 16.jūnijā.

Pielikumā: izraksts no partijas “APVIENĪBA IEDZĪVOTĀJI” priekšvēlēšanu programmas

Mēs esam par visu iedzīvotāju grupu iesaistīšanos sporta aktivitātēs atbilstoši interesēm mūsdienīgās sporta bāzēs:  

  • Iespēju nodrošināšanu un aktivitātes veicināšanu bērniem, jauniešiem, pieaugušajiem, ģimenēm, invalīdiem nodarboties ar sportu atbilstoši interesēm un vēlmēm.
  • Sporta aktivitāšu piedāvājumu paplašināšanu un sporta veidu attīstību.
  • Esošo sporta būvju saglabāšanu, modernizēšanu un efektīvu izmantošanu.
  • Jauna stadiona būvniecību, bērnu aktivitāšu laukumu, gājēju un veloceliņu tīkla izveidi.

     

Papildināts IKSKILE.COM

Lai arī Ikšķiles novads šobrīd  ir "Vidzemes Ledus" halles līdzīpašnieks (1% daļu), ledus halli izmanto tikai 20 bērni no mūsu novada.

 

60 KOMENTĀRI

  1. Priekšlikumi un konstruktīva kritika tiek ignorēti tik ilgi, kamēr tā kritika vairs nav konstruktīva. Tad uz skatuves parādās pozitīvi stabilitātes garanti, kas iemin gāzi grīdā un ar zemnieku vērienu izsēj tautai zem kājām grābekļus… Vecmodīgi, jaunlaicīgi 🙂

  2. Nežēlo rādi piemēru, tukši mūldēt par pozitīvo ir tik pat nejedzīgi!<br />
    <br />
    Nesen guvu labu atziņu:<br />
    <br />
    Ir divu veidu cilvēki, tādi kuriem es patīku, un tadi kuri var iet irst.

  3. Sporta un izklaides pasākumu biedrība “Par stipru Latviju” aicina ikvienu Latvijas uzņēmumu, organizāciju vai draugu grupu piedalīties pirmajās Latvijas dubļu spēlēs, kuras notiks Ikšķilē, Daugavā pie Meinarta salas. 7. jūlijā!<br />
    <br />

  4. >, kādēļ patiesība Ikšķilē ir jānoskaidro un jāizpēta? Kādēļ tā vienkārši netiek publicēta? Varbūt vajag publicēt tādu rakstiņu, kas izskaidro to > demokrātiju – lai mēs citi zinam spēles noteikumus.<br />
    <br />
    Piemēram, 2010. gada pašvaldības budžets nav atrodams. Turklāt publicētie vecie nav aktuāli, jo tie ir grozīti gandrīz vai katrā Domes sēdē.<br />
    <br />
    <a href=”http://www.ikskile.lv/lv/pasvaldiba/budzets/” target=_blank>www.ikskile.lv/lv/pasvaldiba/budzets/</a> <br />
    <br />
    Uģi, varbūt vari draudzīgi uzzināt un labestīgi pastāstīt, ko uzzināji! Par Ledus halles izmantošanas plaņiem un sporta atbalstu kopumā, kuru, kā te raksta, bremzējot AI un droši vien arī Andris :)<br />
    <br />

  5. Nu un kur tad tu megini noskaidrot patiesību? Pastāsti viedais laimes nesēj, par ko tad man jākrīt sajūsmas ekstāzē, atšķirībā no tevis es neesu te ienācējs, man arī kādreiz šķita, nu viss tak mums te smuki, un viss notiek. Protams te ir jaukāk nekā Rīgas pied….ās Hrušovkās. Takā nevajag te irst, ja tev ir kas labs un pozitīvs ziņo, un nemalē te acis ar savu pozitīvisma nostāju. Viss pasaulē ir tik labs cik ir, jo principā jau arī slepkavas ir jauki cilvēki, jo viņie patīk kaķīši un sunīši.<br />
    <br />
    Man patīk Ikšķile!

  6. Pamācies to “zelta likumu”un mauj tik līdzi negāciju meistariem, nav ko piepūlēties ar patiesības noskaidrošanu un domāšanu. Tāda ir OTTO demokrātīja un domāšana.

  7. <a href=”http://www.sunsfuns.lv/2010/07/05/par-aizdevumu/” target=_blank>www.sunsfuns.lv/2010/07/05/par-aizdevumu/</a> <br />
    <br />
    Nu tā, Dombrovska kungs! Te Jums pieci klucīši ar burtiem D.I.R.S.Ā. Kamēr no tiem nesaliksiet vārdu “LAIME

  8. Uģi viss te ir vienkārši un skaisti, nejēdzības tādas pašas, kā valstī kopumā. Ja tu vēlies lai kas mainās paud savu viedokli un liec arī citiem pievērst uzmanību neizdarībām, tad tie kam tas jādara nevarēs gulēt uz “lauriem”. Vadība te ir ļoti ierūsējusi, visi praktiski ir vecie (var pat teikt āekas biedri)kolhoznieki, vai arī viņu radinieki, šeit katru dienu kādu “slaucēju” ieceļ ko vadīt.<br />
    <br />
    Šeit var izmest bezjēgā tūkstošus un teikt, nu kļūdijamies, ceļu naudu novirzīt ledus hallei, projektus saskaņot pēc uzcelšanas un nojaukt pēc izjūtas. <br />
    <br />
    Par to jaunību, ir tāds zelta likums forumos un citur, pirms ko raksti palasi ko raksta citi, varbūt jau ir atbildēts.

  9. Esmu jaunienācējs. Nesen lasu com. komentus, vis man te jauns, tāpēc idejas nemētāju. Andri, nezinu viens vai vairāki, gan te baigi uzbrauc visiem. Vai te tas skaitas stilīgi? Jēgu nesaprotu.

  10. Ja gribi nebūt anonīms, pievieno foto. Tad zināsim vai esi tas pats Andris, kurš raksta sakarīgi par skolas lietām, bet rupji un pāķiski par visu pārējo pilsētā.

  11. Uģi, es gan jau esmu riebīgs, bet neesmu anonīms.<br />
    <a href=”http://doveiks.lv/par-andri/#comment-117″ target=_blank>doveiks.lv/par-andri/#comment-117</a> <br />
    <br />
    Anonīmais, ja tev iepatikās niks Pīkstulis, vari turpināt kaut vai ar to 🙂

  12. Ja baidies, nevajag iet uz mežu. Principā iestājos par dzimstības kontroli, jo no tādiem pīkstuļiem jēgas nekādas, jūs tik meklējiet kur sile no kuras pabaroties.

  13. Eh, anonīmais pīkstuli! Tie projekti, novērtējumi, konsultācijas un citas svarīgās lietas jāizdara PIRMS SABIEDRĪBAS NAUDAS TĒRĒŠANAS. Tāpat kā bikses jānovelk pirms āupas taisīšanas. Tev taāu to vajadzētu zināt, jo tavējās laikam pilnas, ka tikai anonīmi sabiedrībā uzstājies.<br />
    <br />
    Un kas tad īsti tai Daugavas prospektā būs, ar ko tad konsultējies? Cik zināms, sabiedrības iniciatīva (mantu placis) no turienas padzīta, bet no pašvaldības kabinetiem sen nekas prātīgs nav nācis.<br />
    <br />
    Kur ir Ledus halles izmantošanas plāni Ikšķiles novada iedzīvotāju interesēs? Jautrākais dzirdētais no kāda kaimiņu novada vadoņa šī projekta ieguvums būtu tūrisma attīstības veicināšana Ikšķiles novada Zilajos kalnos 🙂

  14. Lupīnu ielas sporta komplekss<br />
    Skolas sporta laukums<br />
    <br />
    –<br />
    Šīs būtu vajadzīgas lietas,bet to visu var darīt lēnām,apdomātī un bez kaut kādas ”savējo” lobēšanas. Hokeja hallei jēgu gan neredzu..

  15. Eh, Andri, Andri! Pats tak māci, ka jākonsultējas, projekti jāizstrādā, iepirkumi jāveic. Vai Daugavas pr.34 tas viss nav jādara? Kā nopērk tūlīt var cilvēki tur strādāt? Eh, ka tik pakasīties un muti pabrūķēt! Kā tāds akls k..ķēns!

  16. Citāts:<br />
    Pirmkārt ikskile.com melo savā komentārā, šobrīd halli neizmanto neviens Ikšķiles iedzīvotājs jo tur nav ledus bet tad kad bija ledus izmantoja daudz vairāk bērnu.<br />
    <br />
    Jau Ikšķiles Dome būtu finansiāli atbalstījusi ledus sportošanu, tad varbūt Ledus halle līdz bankrotam nebūtu nonākusi. Varbūt tu, Kaspar, vari pateikt, cik naudiņas sportam (atskaitot Tauriņas algu) ir 2010. gadā, cik bija TAVA SARAKSTA ZS Domes laikā 2007, 2008, 2009? Tos ciparus taāu tu noteikti zini 🙂 Vai AI traucēja?

  17. Eh, Kaspar, Kaspar … Kas tad neļāva Rudzīša ZS Domei Lupīnu ielas projektu apstiprināt? AI tad nemaz nebija Domē! Laikam jau vēlēšanu tuvums ir vienīgais, kas “labajiem saimniekonkuļiem” dažreiz liek pierauties.<br />
    Aizej uz Daugavas prospektu 34 – tur ir Induļa un Jāņa Domes varēšanas paraugs – steidzami nopirka un stāv tukšs jau pus gadu. Vai arī šeit Ai vainu redzi? <br />
    Ja arī turpmāk pēc tava ieteikuma Ikšķile balsos par Jāni un nu jau arī Induli, tad tikai pierādīs, ka ir tādi K…aķēni, kuriem acis nekad neatveras.

  18. Nevajag te iepīt AI un pataisīt par absolūto ienaidnieku.<br />
    <br />
    AI nebija pret sporta kompleksu Lupīnu ielā, bet gan pret zemes iznomāšanu bez publiskotiem nosacījumiem. <br />
    <br />
    AI nav pret stadionu pie skolas, bet gan par pārdomātu izmēru un pieejamu iedzīvotājiem.<br />
    <br />
    AI nav pret halles pārņemšanu, bet gan pret cenu par kādu tā tiek pārņemta, jeb glābts neveiksmīgs bizness. AI ir pret vēlmi pārņemt un tad domāt ko darīt ar to… Tā arī nav pavīdējusi neviena no pozīcijas idejām kā tad to halli apsaimniekos….un cik liela noteikšana apsaimniekošanā būs Ikškiles Domei?<br />
    <br />
    Kāpēc nevar tā prātīgi darīt lietas, tā kā to īsti saimnieki dara?

  19. KasparF ar pudeli alus visa Latvija atbalsta hokeju. Lipmans ar to pelna naudu. <br />
    <br />
    Bet vai Ikšķiles pašvaldība proporcionāl iegūldītajam Ledus halle atbalstīs arī dziedātājus, dejotājus, zīmētājus, novusistus, šahistus, dambretistus, tēlniekus, arboristus, keramiķus, skrējējus, lecējusm, peldētājus, futbolistus, šķēpmetējus, florbolistus, volejbolistus, basketbolistus un galvenais uz ceļu remonta līdzekļu rēķina?

  20. nākošajās vēlēšanās atcerieties Apvienības Iedzīvotāji nostāju:<br />
    par Lupīnu ielas sporta kompleksu<br />
    par skolas sporta laukumu<br />
    par hokeja halli<br />
    <br />
    p.s. ļoti ceru ka tuvāko trīs gadu laikā šis saraksts nepapildināsies bet ticības tam ir ļoti maz. <br />
    Skumji

  21. Pirmkārt ikskile.com melo savā komentārā, šobrīd halli neizmanto neviens Ikšķiles iedzīvotājs jo tur nav ledus bet tad kad bija ledus izmantoja daudz vairāk bērnu.<br />
    Otrkārt nav jautājums vai halli vajag vai nevajag, jautājumam būtu jābūt, par cik, un kādā veidā to pārņemt.<br />
    Un vel viena piezīme par samērā labiem hokejistiem kuri nākuši no Ikšķiles:<br />
    Jānis Vegners<br />
    Andris Vegners<br />
    Aleksejs Hromāenkovs<br />
    un arī šī gada NHL finālā spēlējošais Oskars Bārtulis<br />
    Vēl varētu uzskaitīt amatier hokeja pārstāvjus kuru ir ļoti daudz.

  22. sodien zinoja,ka lidz ar halli nak 1 miljons parads,kas ari pasvaldibai,kura uznemsies bus jaatmaksa.Vai tiesam musu pasvaldiba ir pasnavnieki,vai ari,jo lielakas naudas summas,jo ienesigaks darijums?Ko nozime Lipmans Ikskilei?Ne jau vinam sapes galva.Esiet apdomigi!Seviski.ja tas iet uz Ikskiles ielu sakopsanas rekina.Dazi trenesies hokeja,bet simtiem lauzis kajas un rokas musu pilsetas nolaistajas ielas.Gribas ticet vaditaju veselajam sapratam!!!!

  23. Lipmans “solīja izvērtēt savas iespējas un atvēlētās naudas daudzumu atklāt deputātei personīgi “uz ausi”.”<br />
    <br />
    Re, Lipmans ierodas uz pasākumu, nemaz neizvērtējis savas iespējas, un vēl flirtē :)Tad jau šoks nebija tik liels.

  24. Ogre tacu ir “par labu Latviju”,nu kadel tad vini nerada to sajutu,lai Ogres berniem butu vina laba,bet piespele mazakai pasvaldibai.Lipmans tikai cukst ausi,bet ar to sirdsapzinu-ja ta butu,tad miljonars davatu berniem to prieku ka tas notiek arzemes ar mecenatiem.Musu sabiedriba ir pienemts,ka karteja shema-nopirks pasvaldiba un pec tam leti privatizes.Vai nebus ka ar slimnicam:noprtk dargu aparaturu un tad sledz.Tadel akli nenobalsojiet 100 X neizsverot!!!!!!!”otrskiriga nauda”ta nav musu pasvaldibai!

  25. Lipmana apgalvojums par hokeja veselīgumu atsauc atmiņā mirušos hokejistus. Diez vai citi sporta veidi ir tik “veselīgi”. Par ko te diskutēt, ir skaidrs, ka hokeja mafija izspiež pašvaldības atbalstu izredzētajiem. Neviena cita sporta veida cienītāji nav tik brutāli.

  26. -20 darba vietas izvedīs valsti no krīzes…..-vismaz 20 cilvēkiem būtu darbs,izklausītos ticamāk un ne tik agresīvi,līdz ar to viestu uzticību.<br />
    -autobuss bērnus vedīs……-bet kāpēc līdz šim pašvaldība nevarēja izveidot rīta un vakara maršrutus lai bērni kas mācās Rīgā vai Ogrē ,vai vēl citur ,varētu izbaukāt….,bet šie bērni nez kāpēc neskaitās.<br />
    <br />
    Aiz šīm skaistajām frāzēm vēl tikai pietrūkst jaunā politiskā veidojuma pērle -Ulmanis -nu ja spiežam uz jūtām,tad līdz galam….<br />
    Ja nebūtu šīs lētās frāzes,tad es teiktu ka esmu Par ,bet tagad tas izskatās dikti netīrs darījums.

  27. Vai ir padomāts par bērniem, kuri nav hokejisti, daiļslidotāji, vai viņiem par slidošanu būs kā iepriekš jāmaksā “ledus īre”, vai novada bērni varēs to darīt bez maksas?<br />

  28. Apbrīnojams ir Lipmana un Bartkeviāa cinisms. “Zilokalnu tūrisms” ir vēl nedzirdēta domu pērle. Kādēļ šie kungi paši par savu naudu negri hokeja un Zilokalnu tūrisma biznesu attīstīt? Kādēļ meklē “muļķus” Ikšķilē?

  29. Nu, protams – ja kāds ir pret Ogres ledus halli, tad tas ir pret sportu; tie, kas bija pret kultūras kalnu, ir pret kultūru. Šaubu nav – ja nepirksim halli uz dullo, mūsu bērni (varbūt 20 – 30 slidotgribētāji, neviens nav noskaidrojis īsti – cik) dzers, pīpēs,lietos narkotikas un nezinās, ko darīt…

  30. Ja Ikšķiles Domes 10 “stabilitātes garanti” nenobalsos par bankrotējušas sporta būves pirkšanu, tad no 17. jūnijā visi jauniešu grēki būs uz AI sirdsapziņas???

  31. Kau kāda dīvaina histērija – Ikšķiles pozīcijai (iepriekšējās pozīcijas un opozīcijas saldajam pārītim) ir stabilas 10 balsis no 15. Nobalsojiet – uzņemieties atbildību, ja jau esat pārliecināti – un laiks rādīs. <br />
    <br />
    Raksts kopumā nav komentēšanas vērts. Kas tādus rakstus ņem par pilnu, tos ar komentāriem neapgaismot. Viena nianse šajā rakstā gan ir apspriešanas vērta.<br />
    <br />
    Zilie kalni ir mazliet Ogres, bet vairāk Ikšķiles novada teritorija un Rīgas domes meži. Šo teritoriju izmanto galvenokārt Ogres pilsētas iedzīvotāji. Kas šo teritoriju uztur kārtībā? Kas rūpējas par Dubkalna karjera (peldvieta) uzturēšanu? Un par kādiem tūrisma ienākumiem šeit ir runa? Uz trešajai pašvaldībai piederošas zemes…

  32. dižais Lipmans pievērsis savu vaigu Ikšķilei. Nu visiem jāmetas ceļos! Žēl tikai, ka sporta haļu skaitu nabaga cilvēks samurgojis. Ne 18 ir korekts, ne kādas 16X pārspīlētais 500.

  33. “..tautas priekšstāvjiem nešķita nopietni ņemami arī Ogres novada domes priekšsēdētāja Edvīna Bartkeviāa pārliecinošie argumenti, ka halles nonākšana pašvaldību īpašumā (..) veicinās tūrisma attīstību Zilajos kalnos, no kuriem liela daļa atrodas novada teritorijā.”<br />
    <br />
    “Pārliecinošais arguments” tiešām jautrs 🙂 Bet rādās, ka Ogrenet arī drīzāk gatavs atteikties no tēva un mātes nekā nopublicēt kaut vienu objektīvu rakstu.

  34. re ka -“pasvaldibai jabut laimigai”-ta Lipmans “nauda nav galvenais”(vinam noteikti ne,bet ka pasvaldibai?)Lipmans tapat ka Ulmanis visu dara vadoties no sirdsapzinas.

  35. Futbola fans <br />
    2010-06-13 12:17:12<br />
    Man liekas pilnīgi bezjēdzīga celtne. Es pats dzīvoju Ogrē un no visām manam paziņam neviens nenodarbojas ar hokeju. Tas ir ĻOTI dārgs sporta veids. Daudzi nevar atļauties pirkt sporta inventāru priekš saviem bērniem, un tie iedzīvotāji kuri var atļauties pirkt inventāru lai paši sponsorē halli vai braukā uz Rīgu. Nevajag tērēt godīgus pilsoņus iemaksātus nodokļus. Es pārliecināts no tiem iedzīvotājiem kuri samaksāja ienākuma nodokli Ogrei tikai kādi 0,2% spēlē hokeju.<br />
    kics <br />
    2010-06-13 09:30:24<br />
    vairs nebalsošu par “AI”<br />
    Lunis <br />
    2010-06-13 00:41:22<br />
    Kas ta šim vainas?<br />
    neJurisPriede <br />
    2010-06-12 23:36:57<br />
    “Kāpēc tāds klusums Ogrenetā?” – tāpēc ka Bartkēviāa bijušajam viltusdraugam Jurim Priedem-Kārklingam nav tagadiņ laika sit bungas un pūst taures par šito lietu. Jo šamamajam ir daudz citu s.du un citu problemu.<br />
    Labrīt <br />
    2010-06-12 23:10:57<br />
    Kāpēc tāds klusums Ogrenetā? Jāsit bungas un jāpuš taures – mūsu Bartkeviās iestājies pie Šķēles un Šlesera par pakalpiņu!!! Tā ir nodevība pret tiem, kas par viņu balsoja. Kauns!!!!<br />
    Lunis <br />
    2010-06-12 19:11:14<br />
    pensionars : TRŪKUMCIETĒJI būs vienmēr , arī ļoti bagātās valstīs ir visai ievērojams skaists TRŪKUMCIETĒJU . USA piemēram bomži bezpajumtnieki un vienkarši ļot nabadzīgi cilvēki ir visai uzkrītoši sastopami ikdienā uz ielas daudz vairāk nekā pie mums , tas pats arī Eiropās bagātajās valstīs. Motīvs tāds ka TUR viņi naraustās no mentiem un “Nervozas” sabiedrības , tāpēc brīvi parvietojās gaišās dienas laikā. Drīžāk šī jautājuma atsļegai vaizdēt būt ekanosmiskā LIETDERĪBA . Sporta un kultūras objekti ir ļoti nepieciešami sabiedrības veselības un intelekta uzturēšanai JAUTĀJUMS ir vai izdevīgāk ir IEGULDĪT kādā citā objektā vai PIRKT konkrēto:):)<br />
    pensionars <br />
    2010-06-12 18:44:58<br />
    Kamer ir Ogres novada kaut viens trukuma cietejs sadu hali pirkt nevajag,cienijamie deputati.<br />
    OTTO <br />
    2010-06-12 11:54:18<br />
    Grindeks valdes priekšsēdētajs runā par veselību! Hokejs ir laba spēle, bet vēl labāks bizness.:)<br />
    Yupiter <br />
    2010-06-12 11:08:00<br />
    Lipmanam tak ar ir pietiekami piķis – lai sponsorē Feodorovu!<br />
    juris <br />
    2010-06-11 23:43:25<br />
    AI ir taisnība , labums būs Feodorovam un vēl kādam 10% ņēmējam!<br />
    Guntis <br />
    2010-06-11 21:44:01<br />
    Viss vienkārši- Ogres dome lobē JURA F. intereses visās jomās, Lipmanam ar tik piķis interesē( uz feisa rakstīts),Latvijas hokejisti tādi vien viduēji plītētāji izskatās , tā kā lai paši vien pērk un neāakarē citiem prātu cēlo mērķu vārdā.<br />
    kļuška <br />
    2010-06-11 19:22:15<br />
    Nav gadījies manīt kaut kādu Ogres halles paliekošu ietekmi uz hokeju Latvijā (izņemot slavenos kautiņus), vai Ogrē. . Ja tiešām kāds gribētu, lai jaunieši spēlē hokeju, tad uzlietu ledu katrā mikrorajonā. Nevis taisītu rebes ar vienu halli<br />
    interesanti <br />
    2010-06-11 19:15:37<br />
    Kā var izlasīt audioierakstu?<br />
    Mežaraupe <br />
    2010-06-11 18:38:39<br />
    Žurnālista kompetence mani sajūsmina!!! Pirms rakstīt, ko es teicu, iesaku vēlreiz izlasīt audioierakstu! Citādi sanāk, ka tiek rakstītas blēņas. Atkārtoti lūdzu arī saskaņot ar mani, ja jūs izvēlaties mani citēt. Paldies.<br />
    vērotājs <br />
    2010-06-11 18:31:21<br />
    Kad tie paši Ikšķiles bērni, kas trenējas Ogres hallē, prasīja atlīdzināt braukšanas izmaksas, pašvaldība atteica. Izskanēja gan arī, ka cita’deputāte pati prasīja atbalsīt viņas bērnu ar naudu, lai varētu nopirkt hokeja inventāru. Arī es uzskatu, ka pirkt pakalpojumu no Ogres novada Ikšķilei būtu daudz izdevīgāk kā iegādāties un vēl izveidot pašvaldību aģentūru, kas jau pierādījusi sevi kā vismazāk peļņu nesošais apsaimniekošanas veids.<br />
    J <br />
    2010-06-11 16:44:53<br />
    Hokeju vajag Ogrē un bijušajā rajonā.<br />
    Lunis <br />
    2010-06-11 16:43:02<br />
    Tie “Iedzīvotāji” pēc funktiera izklausās pēc Nodzīvotāji vai labākā gadijumā Izdzīvotāji :):) Nu jā Kira šokā , es ar būtu:) Nu nevaig Ikšķilei Halli , mož samainās zemes gabaliem un halle pāriet Ogres pilsētas teritorijā RISINĀJUMS?:)<br />
    Aksels <br />
    2010-06-11 14:12:55<br />
    “Uz ausi” var tikai makaronus uzkarināt. Bet man patīk deputātes Mežaraupes domas gājiens – ja viņas ģimenei tas neder, tātad – nav vajadzīgs…<br />
    black <br />
    2010-06-11 13:45:27<br />
    Nu tad tik jāgaida rezultāts… Bet virsraksti gan Ogrenetā sāk atgādināt “dzelteno presi”! 🙂

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu