«Tas trakais Bellaccord šovs», tuvojoties tūres noslēgumam, izsludina papildizrādi Ikšķilē

Trakais Bellacord šovs
Trakais Bellacord šovs

„Muzikālā teātra 7″ gadskārtējās vasaras brīvdabas komēdijas “Tas trakais Bellaccorda šovs” tūre pa Latvijas pilsētām aizritējusi ļoti sekmīgi un kopumā pulcējusi jau vairāk kā 20 tūkstošus skatītāju.

„Skatītāju atsaucība un mīlestība, par ko liecina pilnās estrādes, šajā vasarā ir bijusi kopā ar mums," gandarījumu pauž „Muzikālā teātra 7" direktors Aigars Dinsbergs. „Kā jau paredzējām, tautā labi zināmās dziesmas („Pie dzintara jūras", „Še, kur līgo priežu meži", „Gaujas laivinieks", „Neskumsti, meitenīt", „Anton" „Neaizmirstamais skūpsts", „Viltīgās acis", „Pasta balodītis" u.c.) atraktīvā un profesionālā Oranžā kora, Ata Auzāna, Riāu trio un aktieru izpildījumā aizkustina ikvienu. Skatītāji dzied un šūpojas līdzi, bet izrādes beigās aktierus ar aplausiem sveic, stāvot kājās. Tas dod milzīgu iedvesmu un enerģiju tālākam darbam."

Savukārt skatītāju iemīļotā komiķe Jolanda Suvorova, kura šīgada izrādē atveido populāro Riāu trio māti, priecājas par kopā pavadīto laiku: „Visi trupas aktieri ir iepazīti un kļuvuši tuvi un mīļi, žēl, ka drīz būs jāšķiras, jo izrāžu tūre tuvojas beigām. Īpaši patīk lieliskie Oranžā kora jaunieši, kuri uz saviem pleciem iznes visu izrādes vokālo smagumu, taāu lielāko prieku man sagādā mūsu lieliskie skatītāji. Saprotoši, prasīgi un ar brīnišķīgu humoru izjūtu."

Jauniestudējuma „Tas trakais Bellaccord šovs" lomās iejutušies populāri aktieri Jānis Paukštello, Mirdza Martinsone, Artis Robežnieks, Akvelīna Līvmane, Jānis Skanis, Mārtiņš Brūveris, kolorītā komiķe Jolanda Suvorova un Riāu trio, grupas „Iedomu spārni" soliste Ieva Zēģele, kā arī Atis Auzāns un Oranžais koris. Izrādes autors un režisors ir Voldemārs Šoriņš, scenogrāfs Jānis Jansons, bet par horeogrāfiju gādājis Alberts Kivlenieks.

Izrāde skatāma sestdien 4.septembrī Ikšķilē. Izrāžu sākums pl 20:00. Ieeja stundu pirms izrādes sākuma.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu