Viss bērniem

Bērnu laukumiņs pilsētas centra.
Bērnu laukumiņs pilsētas centra.

„Tie ir mūsu bērni, par kuriem atbildību jāuzņemas ne tikai vecākiem, bet arī pašvaldībai,

Visu vasaru bērnu laukumiņš kā pēc kara. Nedēļu atpakaļ saņēmās saremontēja karuseli, bet tas arī viss.
Šeit vajadzēja būt basketbola grozam.
Šeit nevajadzētu būt tukšām cigarešu paciņām un izsmēķiem.

 

Bērnu laukumiņa iespējams apgūt slengu labā līmenī. 🙂

21 KOMENTĀRI

  1. Pilnīgi piekrītu šim nelielajam rakstam.<br />
    Ikšķilē ir tik daudz bērnu, bet tikai 2 bērnu laukumi.Un viens no tiem ir briesmīgā stāvoklī (un ne jau nu tas, kas ir pie domes )<br />
    es ieteiktu savest kārtībā esošos un uzbūvēt vēl. Piemēram meliorātoru ielā ir ļoti daudz vietas un arī bērnu tur ir daudz. Papildināt varētu arī to ,kas ir pludmalē.

  2. diemzel jauniesu kultura un audzinasana ir zema limeni.man liekas ka vajadzetu parupeties par to lai jauniešiem butu nodarbosanas.bet dalu jauniesu intrese kur var iedzert un uzpipet.vecakiem vajag ielukoties kadreiz savā atvasē.

  3. jocīgi, kā komentētāji sadalās 2 daļās – vieni saka- skat, ko vajadzētu uzlabot – otri atkal pretī – nē, pie mums viss ir forši un skaisti, un paši mēs arī vienreizēji, tās bildes nav no Ikšķiles – nu smieklīgi, kā bērnudārzā!

  4. Babītē atklās Latvijā pirmo moduļu tipa bērnudārzu<br />
    <br />
    <a href=”http://www.delfi.lv/news/national/novadi/babite-atklas-latvija-pirmo-modulu-tipa-bernudarzu.d?id=40994879″ target=_blank>www.delfi.lv/news/national/novadi/babite-atklas-latvija-pirmo-modulu-tipa-bernudarzu.d?id=40994879</a> <br />
    <br />
    Bet Ikšķiles novadā turpina graustu renovēšanu…

  5. Jā, skola sniedza lielisku mācībstundu birzs iznīcināšanas kontekstā. Bērni varēja vērot kā nozāģē dzīvus kokus un piedalīties intrigošanā par olimpiskā stadiona nepieciešamību. Dažas deputātes apmierināja savas ambīcijas.

  6. Stadions noteikti atsver tos kropligos berzinus.Galvenais vajadzigs sargs,lai pasargatu no vandaliem.Stadions ir skaists,lai tikai butu gribesana nodarboties!Lai aug jauna sportistu maina!

  7. pasreiz ir jutama sarosisanas Ikskiles labiekartosana,tomer par berniem nav padomats.Tapat par maz solinu vecaka gada gajuma laudim.Postitaji jau nav berni,bet gan neaudzinati pusaudzi,kuri alkohola ietekme izrada savu”varonibu”,noplesot reklamas vai apzimejot ekas.Paris reizes deretu nokert un likt kartigi piestradat sakopsana,ka apetite parietu.Ja jaunietis pareizi gimene ir radinats pie darba-nekad to nedaris.

  8. Ne jau marsieši demolējuši, aprakstījuši un piedrazojuši. Vai vecākiem te nekas nebūtu lietas labā jādara? Piemēram,Andris nemeklē negācijas, bet noorganizē vecāku un bērnu talku. Ja paši uzturētu kārtība, neviens nepostītu.

  9. Izskatās nožēlojami, domāju pašvaldībai prasītu 200-300 Ls, lai šo vietu nedaudz pieremontētu un sakoptu. Ja vēl salīdzina ar citiem Ikšķiles MEGA projektiem, tad 1% no kāda no tiem, lai izveidotu patiesi kvalitatīvu un sakoptu vietu bērniem. Piemērs, kā šādām vietām vajadzētu izskatīties nav tālu jāmeklē: Olainē – <a href=”http://ej.uz/hrxf,” target=_blank>ej.uz/hrxf,</a> Cēsīs – <a href=”http://ej.uz/772p,” target=_blank>ej.uz/772p,</a> Jelgavā – <a href=”http://ej.uz/jpd6<br” target=_blank>ej.uz/jpd6<br</a> />
    Vai pašvaldībā domubiedru grupa varētu sagatavot iesniegumu ar priekšlikumu par teritorijas labiekārtošanu?

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu