Ikšķilieši kūtri piedalās novērtējumā, kā strādā pašvaldība kurā dzīvojat

Pagaidām tikai astoņi Ikšķiles novada iedzīvotāji izteikuši savu viedokli Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio rīkotajā aptaujā par pašvaldību darbu.

https://web.archive.org/web/20130427045609/http://zinas.ltv.lv:80/lv/pashvaldiibu-karte

Par projektu:

Pirms pašvaldību vēlešanām mēs – Latvijas Radio, Latvijas Televīzija un vienotais ziņu portāls – vēlamies uzzināt Jūsu viedokli par to, kā strādā pašvaldība, kurā jūs dzīvojat. Šajā anketā Jūs varat mums pastāstīt to, kas labs vai slikts noticis Jūsu pašvaldībā pēdējo četru gadu laikā. Daļa jūsu teiktā anonīmi atspoguļosies Latvijas kartē, daļa informācijas būs pieejama tikai mums pašiem, turpmāku stāstu veidošanai. Anketas aizpildīšana prasa aptuveni piecas minūtes.

2 KOMENTĀRI

  1. Mana gimene ir apmierinata ar pasvaldibas darbu.Pilsetas centrs ir patikami sakartots,ielas tiek regulari tiritas,izveidoti apstadijumui,solini.Loti aktivi jutama komunala saimniecibas darbs ar Rubena k-gu prieksgala.Par ta saucamo”Ikskiles slazdu” neizteiksos,bet domaju,ka pasreizejo satiksmes haosu gar skolu un Birzes ielu tas likvides.Pasreiz Birzes iela izveidojusies par automasinu stavvietu.Vislielakai iebildums ir katlu majas apkartne pie Birzes ielas-jau gadiem sola noasfaltet apkart katla majai,jo tur kurse visa apkopes tehnika,tadel viss izbraukts,dublains,vasara mezonigi putekli.Ja so vietu sakartos-cepure nost pasvaldibai-lai strada TALAK!

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu