Ikšķilē būvē skeitparku

Pie Ikšķiles stadiona Ādamlaukā, iesākta skeitparka izbūve. Skeitparks būs 348m2 liels. Ja laika apstākļi būs labvēlīgi, skeitparks var tikt atklāts ap Jāņiem.

4 KOMENTĀRI

  1. Un vēl pat prasīju ogres skeiteriem par parku, un viņi man atbildēja, ka netaisās uz šejieni braukt, JO PARKS DOMĀTS BMX BRAUCĒJIEM!!!!!!! tāpat jautāju ikšķiles jaunajiem skeiteriem, kuri braukā pirmās sezonas. sākumā viņi teica, ka parks esot labs, bet kad pajautāju ko viņi vēlas tur taisīt atbildi nesagaidiju, tad viens puisis izteica komentāru, kurš izskanēja jau iepriekš- PARKS VAIRĀK DOMĀTS BMX BRAUCĒJIEM. Acīmredzot, Jāni, šiem puišiem ir labākas zināšanas nekā Tev. Un jājautā ko Tu esi iemācijies, uzzinājis par skeitbordu šo piecu gadu laikā, kad nodarbojies ar šo sporta veidu

  2. Skeitoju jau vairāk kā 5 gadus. Pārsvarā dodos uz Ogres parku. Esmu ļoti priecīgs, ka tagad tuvumā būs vēl viens lielisks parks. Šis ir ļoti piemērots parks skeitbordam, jo konstrukcijas atrodas tuvu viena otrai un varēs uzturēt labu ātrumu. Monolīta parki sk8 ir super labi. BMXam var uzmīt, ja trūkst ātrums, bet skeitam citos parkoos labs ātrums bieži pietrūkst. Par inlaineriem man ir vienalga, bet man liekas, ka arī viņiem šis parks patiks. Bērniem tur arī būs baigā paradīze. Pats redzēsi – sīkie ar skūterīšiem būs tik daudz, ka pats pabraukt nevarēsi 😀

    • tu nebraukā pa skeitparku, lai uzturētu ātrumu, bet lai taisītu trikus un attīstītu savas spējas. vēlos redzēt kā tu ar skeitu izmantosi parka konstrukcijas, nevis pabraukāsies pa tām. es arī braukāju uz Ogres, Rīgas skeitparkiem. citos parkos varbūt mēdz būt garlaicīgi braukāt, bet šajā nav pat ko taisīt.

  3. To nevar nosaukt par ‘skeitparku’, bet ‘bmxparku’, jo pie tā projekta veidošanas piedalījās tikai bmx braucēji. Gaidu Iķšiles skeitparku jau vairāk nekā 3 gadus, un tagad esmu pārliecināts, ka priekš manis tāds nemaz neeksistēs!!! Esmu ļoti neapmierināts, ka projekts tika izveidots pat nepaziņojot skeiteriem un nejautājot, ko mēs no šī skeitparka vēlētos sagaidīt. Nemaz nerunājot par bērniem, kuri tikai vēl vēlas sākt nodarboties ar skeitbordu. Šobrīd izskatās, ka šajā skeitparkā var iemācīties mazāk nekā uz ielas!!!!!

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu