Ikšķiles vidusskolā bērniem darba burtnīcu nav, bet pašvaldībai 2 jauni auto par 35 000Ls

Darba burtnīcas nav

Daudzi vecāki šodien ierodoties uz svinīgo Zinību dienas pasākumu Ikšķiles vidusskolā bija pārsteigti, ka pašvaldības atbildīgās amatpersonas portālā „Ikšķile.lv” publicēto un skolās izlikto aicinājumu: “PAŠVALDĪBA AICINA SKOLĒNU VECĀKUS PAGAIDĀM NEIEGĀDĀTIES DARBA BURTNĪCAS!” ir uztvērušas burtiski, – darba burtnīcas netiks iegādātas, un izglītojamie visu turpmāk pierakstīs rūtiņu un līniju burtnīcās vai kladēs. Droši vien šīs amatpersonas uzskata, ka izglītojamie tikai iegūs, papildinot savas rakstītprasmes, nevis izmantojot jau kvalitatīvi sagatavotus mācību līdzekļus. Ko par to sacītu Tiesībsargs, varam tikai minēt.

Interesanti, ka tajā pašā laikā pašvaldības budžetā ir atrasts ievērojams finansējums, lai pašvaldības vajadzībām iegādātos divas automašīnas, kopumā – 35000 Ls (interesanti, kura pašvaldības amatpersona iegūs jaunu „darba zirgu”).

“Vienotības” pārstāvjiem pašu komforts noteikti ir svarīgāks par atbalstu Ikšķiles ģimenēm, no kurām daudzas sūta skolā vairākus bērnus un sagaida no pašvaldības atbalstu kvalitatīvas izglītības iegūšanai tepat Ikšķiles novadā.

4 KOMENTĀRI

  1. Labdien!
    Mana dēla skolotāja arī palūdza iegādāties rūtiņu burtnīcu matemātikai, jo darba burtnīcu nav. Izglītība kā “Vienotības” prioritāte ir tikai uz papīra – vismaz Ikšķiles novadā noteikti.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu