Ikšķiliešiem labi panākumi xRace piedzīvojumu sacensībās

Ikšķiliešiem labi panākumi xRace piedzīvojumu sacensībās
Ikšķiliešiem labi panākumi xRace piedzīvojumu sacensībās

Lielās Talkas dienā – 26.aprīlī – Ādažos pulcējās kupls skaits piedzīvojumu meklētāju. Baudot vasarīgi saulaino laiku, Sporta, Tautas un Mini klašu distancēs devās ap 550 xRace piedzīvojumu sacensību dalībniekiem, kas bija ieradušies no tuvākiem un tālākiem Latvijas novadiem.

Pirmajā posmā Ādažos dalībniekiem tika sarūpēti dinamiski sacensību posmi, kur ātrie posmi mijās ar lēnajiem, līdz ar to bija svarīgi pieņemt lēmumu par izdevīgāko maršrutu, kas komandai dotu labāko iespējamo rezultātu. Kāju posmus varēja veikt ar lielu baudu – priecājoties par dabu un vasarīgo laiku.

Sporta klasē uzvaru svinēja vīriešu komanda ABC Construction ar laiku 5:38:12., jauktajā grupā (Mix) triumfēja komanda Foršais Briksnis ar laiku 6:33:06, bet sieviešu komandu duelī pārākas izrādījās SEL Team meitenes ar laiku 7:29:52.

No Ikšķiles sporta klasi pārstāvēja novada komanda xteam IKŠĶILE, kuras sastāvā startēja Artis Dobulis (K), Intars Opolais un Jānis Romanovskis, uzrādot laiku 7:02:14, kas deva 7.vietu grupā un 10.vietu kopvērtējumā.

Tautas klases labākās vīriešu komandas titulu ieguva Riga Adventure Team (3:43:55), jaukto komandu konkurencē (Mix) uzvarēja ABC Construction FAMILY TEAM (4:18:09), bet starp sieviešu komandām ātrākā bija komanda “Reiņa meitenes” (4:34:57).

Šajā klasē ar labiem panākumiem startēja arī otra Ikšķiles novada komanda – ateam IKŠĶILE, kuru pārstāvēja Edgars Ziedonis (K), Elīna Andersone un Jānis Dreiškins, uzrādot laiku 4:24:27, kas deva augsto 3. vietu jaukto komandu (Mix) grupā un 7. vietu kopvērtējumā.

 Piedzīvojumu meklētāju un uzņēmumu interese piedalīties spraigajās sacensībās ar katru gadu pieaug. Kopumā Sporta klasē startēja 35 komandas, tautas klasē 119 komandas.

 xRace piedzīvojumu sacensības piedāvā vienas dienas laikā izbaudīt tādus sporta veidus kā orientēšanos, skriešanu, braukšanu ar kalnu velosipēdu, kā arī speciālo uzdevumu ietvaros airēšanu, peldēšanu un citus aizraujošus prāta un spēka uzdevumus. Atkarībā no izvēlētās distances trasē pavadītais laiks ir no 1,5 līdz 8 stundām.

 Ikviens ir aicināts pieteikties jau nākamajiem četriem xRace posmiem, kas norisināsies visas vasaras garumā: 31.maijā Saldū, 5. jūlijā Daugavpilī, 16.augustā Rīgā un noslēgsies 20.septembrī Ērgļos.

 Papildus informāciju var iegūt mājas lapā www.xrace.lv

Ar labiem rezultātiem startēja Ikšķiles novada komanda – xteam IKŠĶILE un ateam IKŠĶILE pārstāvji.

Video apskats:

Fotogalerija: http://xrace.lv/lv/bildes/

273__42882

Ikšķiliešiem labi panākumi xRace piedzīvojumu sacensībās
Ikšķiliešiem labi panākumi xRace piedzīvojumu sacensībās

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu