Latviju konkursā “Mrs Universe 2009” pārstāvēja Ikšķiliete

Mrs. Universe dalībniece Evija Indriksone-Nikonorova (Ikšķile, Latvija).
Mrs. Universe dalībniece Evija Indriksone-Nikonorova (Ikšķile, Latvija).

Latviju šā gada konkursā pārstāvēja Evija Indriksone-Nikonorova (25) – divu dēliņu māmiņa no Ikšķiles.

Tiesības starptautisko skaistumkonkursu rīkot Rīgā izcīnīja Latvijas uzņēmēja Marika Ģederte (34), pērn kļūdama par šā konkursa uzvarētāju. Ģederte šoreiz uzņēmās arī pasākuma rīkotājas pienākumus. Kā pērn solīja uzņēmēja, konkursantēm nebija sevi jāapliecina fiziski smagos treniņos un sarežģītos uznācienos pa mēli. Lai konkurss nepārvērstos par pasākumu, kurā jāpiedalās sakostiem zobiem, tas lielākoties vainagojās ar atpūtu un Latvijas iepazīšanu.
Konkursa dalībnieces tikās ar Rīgas domes priekšsēdētāju Nilu Ušakovu, izbrauca ar retro kuteriem, viesojās Jūrmalas pasaku mājā „Undīne”, baudīja lenāu restorānā „Hospitālis” un vakariņas restorānā „Preatore”, kā arī piedalījās nakts uzdzīvē klubā „Essential”, kur dalībniecēm bija iespēja iejusties bārmeņu lomā. Pasaules skaistākās sievietes bija arī goda viešņas II Vislatvijas Zirgu dienās Ināukalnā, kuru laikā jātnieki sacentās par „Mrs.Universe 2009” kausu.
„Mrs.Universe 2009” fināls noritēja viesnīcas „Hotel de Rome” restorānā „Otto Swchwarz” naktī no svētdienas uz pirmdienu, fināla dalībniecēm sniedzot intervijas, kā arī atrādoties trijos iznācienos – peldkostīmos, „Roberto Verino” veikala lietišķā apģērbā un stilistes Zanes Pallo izraudzītās vakarkleitās.
Grezno noslēguma ceremoniju būs iespējams vērot arī LTV7 kanālā 23. augustā gandrīz stundu ilgā pārraidē.

Par pasaules precēto sieviešu skaistumkonkursa „Mrs. Universe 2009”, kas aizvadīto nedēļu noritēja Rīgā, uzvarēju kļuva Lietuvas pārstāve Vaida Ragenaite (35) – divu bērnu māmiņa, biznesa un finanšu speciāliste.

2 KOMENTĀRI

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu