Ikšķile labākie BAFL 3.posmā

Baltijas amatieru florbola līga
Baltijas amatieru florbola līga

Šo sestdien, 23. augustā norisinājās BAFL 3. posms, kurā piedalījās 8 komandas.

Komandas tika sadalītas 2 grupās pa 4 komandām. Katras grupas 2 labākās komandas turpināja cīņu par 1.-4. vietu, bet katras grupas neveiksminieki izspēlēja 5.-8. vietu.

A grupā atzīstamu sniegumu demonstrēja Ogre un Kalsnava, komandas grupā nezaudēja nevienu spēli un savā starpā slēdza mierizlīgumu (2:2). Par šīs grupas neveiksminiekiem uzskatāmi Vircava un Tīnūži (vēl nesenie favorīti cieta zaudējumus visās grupas spēlēs).
 

B grupā pārliecinoši dominēja Ikšķile, kas nezaudēja nevienu punktu. Otrie veiksminieki mshock (līgas jaunpienācēji), tādējādi uz 2. grupu nosūtot F.F.K. LIVONIJU un FK Svēti.
 
2. grupas cīņas aizritēja saspringtā gaisotnē, un vairāk vai mazāk droši varēja justies tikai Vircava, kas šajās cīņās nezaudēja. Pārējām komandām viss izšķīrās citu komandu spēlēs. Kādā spēlē pietrūka vieni vārti, un visa situācija grupā būtu sagriezusies kājām gaisā.
 
1. grupā ar diezgan līdzīgiem, bet komandai par labiem, rezultātiem startēja Ikšķile, kas tā arī neizjuta zaudējumu garšu. Tiesa, padevās nervozas spēļu galotnes, bet viss beidzās labi. Otrie ogrēnieši, kas arī nezaudēja, bet pieļāvā vairāk neizšķirtu. Trešie Kalsnava, kuriem pietrūka viens vārtu guvums. Ceturtie mshock, kuri 1. grupā neieguva nevienu punktu.

Vietu sadalījums:
  1. Ikšķile
  2. Ogre
  3. Kalsnava
  4. mshock
  5. Vircava
  6. Tīnūži
  7. F.F.K. LIVONIJA
  8. FK Svēte
Labākie spēlētāji komandās:
 
FK Svēte – Aigars Avsjukovs
Tīnūži – Juris Bugra
F.F.K. LIVONIJA – Kaspars Roga
Vircava – Armands Šteins
mshock – Oskars Rumpe
Kalsnava – Guntis Preiss
Ogre – Kristaps Tontegode
Ikšķile – Georgijs Stupels
 
Labākie posmā:
 
Vārtsargs – Guntis Preiss ( Kalsnava )
Aizsargs – Juris Bugra ( Tīnūži )
Uzbrucējs – Armands Šteins ( Vircava )
 
Rezultatīvākais spēlētājs – Jānis Rudzītis (Vircava) 18+7=25 punkti

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu