Salming florbola līga – Ikšķile uzvar Tīnūžus

Salming florbola līga.
Salming florbola līga.

7. janvāra vakars Ikšķiles vidusskolas sporta zālē pagāja novada derbija vēsmās.

Pirmais periods pagāja zem Ikšķiles komandas zīmes, kuri diezgan aktīvi un bieži apdraudēja pretinieku vārtus, taāu rezultāts svārstījās te uz vienu, te uz otru pusi. Perioda beigu pusē pēc diviem precīziem tālajiem metieniem ikšķilieši panāca 2 vārtu pārsvaru (precīzi bija K.Tauriņš un M.Ķimenis). Rezultāts pēc 1. perioda – 4:2.

Otro periodu "Ikšķile" uzsāka tik pat aktīvi, un pēc J.Velberga un M.Jaāmenkina precīzajiem metieniem rezultāta starpība tika palielināta līdz +4. Pēc kļūdas savu vārtu priekšā, no R.Zalcmaņa bumbiņa šķērso vārtu līniju. Vārtu guvums gan tiek ierakstīts pretinieku spēlētājam. Perioda turpinājumā pārsvarā vērojami uzbrukumi 3 pret 2 uz abām laukuma pusēm. Vairāk momentu gan "Ikšķilei", taāu viņus pieviļ vēlme izspēlēt bumbiņu līdz tukšiem vārtiem. Perioda pēdējajā minūtē mājinieki ir iespiesti savā laukuma pusē, un 6 sekundes līdz spēles beigām pretinieku uzmetiens uz vārtu pusi, pārvēršas vārtu guvumā. Rezultāts pēc 2. perioda – 6:4.

Trešajā periodā komandas apmainījās ar 3 vārtu guvumiem, un spēle noslēdzās ar rezultātu 9:7.

Punktu guvēji:

Ikšķile. J.Tauriņš 1+0, J.Brasliņš 1+3, J.Velbergs 1+0, K.Tauriņš 1+0, K.Dudarevs 0+3, V.Jaāmenkins 1+0, M.Ķimenis 2+0, M.Jaāmenkins 1+1, Ri.Vikmanis 1+1.

Tīnūži. M.Vilks 2+0, V.Miāuns 1+2, R.Zemzāle 3+0, J.Kains 1+1, E.Graumanis 0+1 un R.Aleksējevs 4 soda minūtes.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu