Brigmaņa nomaiņu organizē LZS biedri no Ikšķiles un Saulkrastiem

Guntis Vilnītis.
Guntis Vilnītis.

Latvijas Zemnieku savienības nemiera cēlāji, kuri vēlas panākt tā vadītāja Augusta Brigmaņa nomaiņu ir Andis Kļaviņš no Saulkrastiem, kā arī Ikšķiles nodaļas biedrs Guntis Vilnītis

Neapmierinātajiem ir pretenzijas pret ZZS atbalstu vairākiem valdības lēmumiem, kas saistīti ar Parex bankas pārņemšanu, pensiju samazināšanu, kā arī nodokļu paaugstināšanu.

A. Kļaviņš Dienai apgalvoja, ka atbalsts iniciatīvai mainīt vadību esot izteikts jau 14 nodaļās un to parakstījuši vairāki simti LZS biedru. Partijā kopā ir ap 1700 biedru. Neesot plāna nākt klajā ar šo ierosmi sestdien partijas kongresā, tomēr to varētu iesniegt valdē. LZS kongresā vadības vēlēšanas nav paredzētas, jo A. Brigmanis pērn ievēlēts amatā uz diviem gadiem.

Viņš uzskata, ka vēlēšanu gadā ar šādām aktivitātēm var kaitēt partijai. Līdzīgi domā Ikšķiles novada domnieks Jānis Rudzītis, kurš Dienai atzina, ka šai iniciatīvai nodaļā nav atbalsta. G. Vilnītis ar pirmo numuru startēja Ikšķiles novada domes vēlēšanās, kur LZS saņēma piecus mandātus, bet G. Vilnītis domē neiekļuva, jo palika astotais. A. Kļaviņš kandidēja Saulkrastu novada domes vēlēšanās ar pirmo numuru, bet ZZS tur neieguva pārstāvniecību.

1 KOMENTARS

  1. Tas lupata tikai nemierus māk celt, bet vairāk viņš neko nedara. Gunti tu ko sadomājies kad par tevi kāds vēlēs — Nomierinies tev visi zina kā vecu afēristu kas visu mūžu dzīvojis uz mūsu nodokļu naudas

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu