Latvijas Vecāku kustība aicina uz radošo Eko nedēļas nogali!

Latvijas Vecāku kustība aicina uz radošo Eko nedēļas nogali Ikšķiles novada Atpūtas kopleksā
Latvijas Vecāku kustība aicina uz radošo Eko nedēļas nogali Ikšķiles novada Atpūtas kopleksā "Turbas".

Lai attīstītu bērnos radošās prasmes un veicinātu izpratni par dabu un
ekoloģiju, izmantojot dabas materiālus un otrreizējai pārstrādei paredzētus materiālus, pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērni kopā ar vecākiem, tie aicināti uz eko nedēļas nogali 1. un 2.oktobrī.

Rosīsimies EKO mākslas darbnīcās, gatavojot lelles, mūzikas instrumentus, teātra izrādes rekvizītus un dekorācijas; iestudēsim paši savu muzikālā teātra izrādi; kā arī izzināsim dabu vides estētikas darbnīciņā.
Būs arī noderīga informācija vecākiem par ekoloģisko pieeju un jaunām metodēm, kā attīstīt bērnos radošumu, kā arī dalīsimies pieredzē par jaunajām skolām Latvijā.
Pasākums ir bez maksas! Būs pieejams transports no Rīgas uz pasākuma vietu un atpakaļ. Tiks gatavots ēdiens arī veģetāriešiem. Par nelielu samaksu tiks nodrošinātas gultas vietas gan diendusai (mazākajiem bērniem) gan nakts gulēšanai.

KO ŅEMT LĪDZI? Otrreizējai izmantošanai paredzētus materiālus – kartona kastes, piena vai sulu pakas, olu iepakojuma kastītes, tualetes papīra rullīšu serdītes, avīzes, papīrus, audumus, auklas, dzijas u.c. Arī dabas materiālus – akmeņus, āiekurus, zīles, sūnas, pupas, zirņus.

Vietu skaits ir ierobežots, pieteikšanās – [email protected]

Pasākums notiks 2011. gada 1. un 2. oktobrī, atpūtas kompleksā Turbas ( Iksķiles novads, Turkalne 5 km no Ogres).

Pasākums tiek finansēts no valsts budžeta līdzekļiem „Projektu konkursa Inovāciju īstenošanai izglītībā” ietvaros.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu