Trapiņa empātijas līmenis

Rīga-Daugavpils šoseja, tikai 4 joslas bērnu atdala no autobusa pieturas.
Rīga-Daugavpils šoseja, tikai 4 joslas bērnu atdala no autobusa pieturas.

Tie bērni, kuri dzīvo pie vecās šosejas starp Ikšķili un Elkšņiem, tos 2-3 kilometrus uz skolu iet kājām vai viņus ved vecāki ar savām automašīnām,

 jo pašvaldības par 100 000 latiem pirktais skolēnu autobuss lepni brauc pa šoseju, jo neies, taāu, stāties pie katra staba un lauzt riteņus pa bedrēm! Kā varētu gadīties, posmu no Elkšņiem līdz skolai braucot pa veco šoseju. Un tur vēl tas nedrošais kreisais pagrieziens pie Elkšņiem… Brrrrr, cik bailīgi.

Iespējams, tieši tādēļ, kad māmiņa, kura dzīvo pie lidlauka, palūdza, lai pašvaldības skolēnu autobuss viņas bērnu paņem pie ceļa gala, kur būtu savācami vēl 4 bērniņi, Trapiņa labākais piedāvājums skanēja aptuveni šādi: „Jūsu bērns var iet 1 kilometru atpakaļ uz Elkšņiem, tad, 8.00 no rīta, šķērsot Daugavpils šosejas 4 joslas, kur nav gājēju pārejas, un tad autobuss pieturā viņu paņems.”

Diez`, Trapiņš arī savu bērnu sūtītu uz Elkšņu pieturu, katru rītu atvadoties uz mūžu, jo šis var arī  būt pēdējais rīts kopā?

Mamma

9 KOMENTĀRI

  1. Šeit neredz arī vecāku padomes vadītāju viedokli, kurš būtu kāreiz laikā. Principā šī problēma, ir tik pat liela, kā ielas šķērsošana pie skolas. <br /> <br /> <br /> <br />

  2. Domāju, ka nav neviena iemesla, kādēļ autobuss nevar braukt pa veco šoseju. Vēl jo vairāk tādēļ, ka vecā šoseja jau vairākus gadus Ikšķiles vadoņu atskaitēs skaitās sakopta (!?).<br />
    <br />
    PS Vai tiešām arī šis ir jautājums, kuru cilvēki spēj rakstīt un komentēt tikai ar nikiem “Mamma”, “Grr”, “milosie vecaki”? Un par kādu tēmu varam runāt atklāti?

  3. Pašvaldība iedzīvotaju bērnu vārdā ir līdzfinansējusi autobusa iegādi, kādēļ tas braucot no Ogres, neveic nogriezšanos Elkšņos un nepaņem uz skolu veselu lērumu ar bērniem kas dzīvo no Elkšņiem līdz pat Ikšķiles pilsētai.

  4. jadara ta,lai visiem berniniem labak-berni tacu musu nakotne!!!!To jau nu var sarunat bez Trapina un visi bus priecigi.Kuram ir iespeja vest ar savu transportu-vel labak!Pasu berni vien ir!!!!Varbut sadzivosim-lidz ar to ari ilgak dzivosim.Jauku vasaru!

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu