Mūzikas skaņas Ikšķile

Bērnu klaviermūzikas koncerts Ikšķile.
Bērnu klaviermūzikas koncerts Ikšķile.

Šī gada 26. maijā Ikšķiles Tautas namā notika talantīgās pedagoģes un pianistes AlīnasLielmežas vadītās bērnu klavierstudijas pavasara atskaites koncerts.

Skolotāja bija izraudzījusies interesantu un daudzpusīgu repertuāru – no Baha, Bēthovena,Šopēna, Čaikovska līdz mūsdienu mūzikai. Skanēja džezs, blūzs, spiriāueli,latviešu un citu tautu melodijas.

Spēlēja11 jaunie pianisti – jauni gadu un mācību ilguma .

PaulaiMartinsonei, Eduardam Milhertam, Līvai Bērziņai, Rihardam Serafimoviāam, Annai Lasmaneijau uzkrājusies koncertēšanas pieredze. Lampu drudzis īpaši netraucēja arīPatrīsijai Purinai, Pēterim Tjarvem, Sofijai Kozlovai, DanielaiMaāukānei-Pētersonei, Paulai Kārkliņai. Prieks par Anci Niedru, kura tikai šajāpavasarī sākusi apgūt instrumentu.  
          
Koncertssākās ar veltījumu ģimenēm un beidzās ar atraktīvu putnu balli. Prieks pašiemmazajiem māksliniekiem, viņu vecākiem un tuviniekiem. No visiem liels paldiesskolotājai Alīnai par rūpēm, mīlestību, pacietību un ieliktajiem stingriempamatiem mūzikas izpratnē, izpildījuma tehnikā un meistarībā.

Fotogalerija Draugiem.LV  http://www.draugiem.lv/ikskile.com/gallery/?aid=40573904

Fotogalerija Facebook.com http://www.facebook.com/media/set/?set=a.447696235243604.110885.125711410775423&type=3&l=7aa91e0971

1 KOMENTARS

  1. Noteikti laba lieta. Sveiciens visiem iesaistītajiem. <br />
    <br />
    Es pats neesmu mākslu tēmā, tādēļ nesekoju ļoti. Lai veicās ne tikai mākslās, bet arī organizatoriski Ikšķiles struktūru sakārtojot. Pašlaik laikam Ikšķilei ir vesela pārvalde, bet muzicē vienkārši pedagoģes audzēkņi – laikam privātā kārtā. Par ko tai pārvaldei maksā…

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu