Ikšķilē aiztur vienu no diviem veikala zagļiem

Otrdien 7.maijā , Ikšķiles veikala Maxima apsardze sadarbībā ar policiju aizturēja veikala apzadzēju, zagļa sabiedrotais aizmuka. Zagļi uz Ikšķili bija ieradušies ar itkā Lietuvā īrētu automašīnu.

Diemžēl kārtējo reizi pierādās fakts kad nepieciešams nodrošināt lielāku finansējumu Valsts policijai, jo visādi mazie “policiju” veidojumi ir nepietiekoši profesionāli, jo ar skaistām formām un jaunām automašīnām nepietiek.

6 KOMENTĀRI

  1. Par “Policija profesionāli rīkojās” ar to jūs noteikti domājāt RPP Ķekavas policija, bet ja jūs būtu aizturējuši līdzzinātāju, tad tas jau būtu grupveida noziegums un kas zin ko līdzzinātājs vēl sadarījis.

    Būsim godīgi RPP Ķekava neinteresē Ikšķilē dzīvojošo dzīves kvalitāte, tas ir “just business”, protams arī iespēja vadībai norakstīt degvielu, pretējā gadījumā būtu pašiem jāapmaksā braucienus uz mājām.

  2. Vāja cilvēka viedoklis. Cilvēka, kurš pats neko nedara un tikai kritizēt māk. Policija profesionāli rīkojās, ķērā to,kurš zaga un kam to faktu var pierādīt, bet ne to,kurš stāvēja un piesedza un pats neko nezaga. Nu un ko noķers un kas tālāk????? Ja par agresiju uzskatīt gāzes baloniņu……..tad ko tad noziedznikus ar smaidu uzaicināt????? Riskēt iedzīvitājime bevien nelūdz, bet tie kuri pārdzīvo un cenšās ko mainīt nāk un kopā ar pokliciju dar,bet ne no krūmiem murmina un pastāvīgi njaud ka viss ir slikti un nepareizi.

  3. Par palīdzēšanu. Diezvai jūs varat ceret uz īpašu atbalstu no sabiedrības, jo jūs esat ienākuši šeit komercialu interešu vadīti. Principā kādēļ sabiedrībai būtu jariskē jūsu apmaksātā darba vietā?

    Bet realu nespēju aizturēt jūs pierādijāt, cik noprotams savu agresiju izgāzāt pret to ko aizturējāt.

  4. Kāds sakars ar Valsts policijas finansējuma palielināšanu???????? Tas, kā otrais aizmuka?????? Vai tas fakts, ka pirmo noķēra Pašvaldnieki bet Valstieki ieradās pēc 40.min.????? Vai arī tas, kā visi baigi skatijās,bet nevien pat soli nepaspēra lai palīdzēt ķert?????

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu