Vienotie stulbeņi nobalsoja

Apsveicam: Ievārītie sūdi, kļūst par realitāti. Foto: Etsy
Apsveicam: Ievārītie sūdi, kļūst par realitāti. Foto: Etsy

Tas, kas 2008.gadā noraidīts, pirms diviem gadiem atzīts par nepietiekami labu esam, toties šodienas domes sēdē ielikts kā papildus jautājums, par kuru informācija domes deputātiem nosūtīta vakar, to vienotie stulbeņi ir pieņēmuši, jo viņiem tas ir pietiekoši labs.

Ja nepieciešams tulkojums par ko ir runa – Ikšķiles centra detālplānojums, kuram šobrīd tiks izsludināta sabiedriskā apspriešana, kura realizācija ikšķiliešiem izmaksās kārtējo 1.5 miljoni eiro, situācijā kad pašvaldības parāds jau ir sasniedzis 2.3 miljonus eiro.

Piedāvātais risinājums jau iepriekš izsaucis lielas debates Ikšķiles sabiedrībā.

Protams, apbrīnas vērta ir šajā sasaukumā no  jauna pienākušo deputātu spēja mazāk kā 24 stundās pilnvērtīgi iepazīties ar ārkārtas jautājumu, par kuru iepriekšējos gados jau sakrāta kaudze ar dokumentiem- publisko apspriešanu rezultāti, sanāksmju protokoli, kā arī noskaidrot savu vēlētāju viedokli jo sabiedriskajās apspriešanās dalību nav ņēmuši, kā piemēram, Linards Liberts, Igors Miglinieks, Jānis Lazdāns, Arvīds Akmanis.

Nihilistiska attieksme pret tiem kas maksā pašvaldības darbiniekiem un deputātiem algas un nodokļus, ar katru reizi tikai pieaug.

Iepriekš rakstīts:

Ikšķiles pilsētas centrs sešu viedo rokās

Ikšķiles centrālā laukuma izbūves sakarā

Aicinājums uz sapulci Ikšķiles vidusskolas vecākiem

Ikšķiles centrālās daļas transporta kustības ceļu drošības audita atzinums

Ak, šis detālplānojums jeb kaķis maisā

Detālplānojuma “Skolas ielas kvartāls Ikšķiles pilsētā” galīgās redakcijas projekts

Juceklis ielu būvniecībā

 

2 KOMENTĀRI

  1. Interesanti vai katrs no balsotājiem ļautu tāpat neprofesionāli ķēzīties savā īpašumā! Šis projekts pēkšņi ir aktualizējies saistībā ar tuvajiem politiskajiem procesiem valstī – jāpiesaista finansējums!

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu