Cik droša bērniem ir Tīnūžu pamatskola?

Tīnūžu skola centrālā ieeja!
Tīnūžu skola centrālā ieeja!

Klusiņām pa Tīnūžiem klaiņo ziņa, ka pirms Ziemassvētkiem Tīnūžu pamatskolā iekļuvusi sveša persona, kura kopā ar vēl dažiem pusaudžiem piekāvusi kādu skolēnu.

Atbildīgās amatpersonas klusē. Tomēr ar šo paziņojam, ka vēlamies skaidrojumu, kā šī situācija bija iespējama, un kādu atbildību par šo uzņemas Tīnūžu pamatskolas direktora pienākumu izpildītājs Juris Saratovs, kurš vienlaicīgi arī Ikšķiles novada domes priekšsēdētāja vietnieks.

Lūdzam Česlava Batņas, Ikšķiles novada domes priekšsēdētāja vietnieka sociālajos, izglītības, kultūras un sporta jautājumos un Induļa Trapiņa, Ikšķiles novada domes priekšsēdētāja vērtējumu, vai Tīnūžu pamatskolas direktora pienākumu izpildītāja Jura Saratova ilgstoša bezdarbība Tīnūžu skolas vadībā, kā rezultātā skolā 2017./2018. mācību gadā vairs nav 8. klases, un 9. klasē ir palikuši vien 8 skolēni, nav vērtējama kā kaitējuma nodarīšana?

Lūdzam izvērtēt, vai šobrīd ir veikti visi pasākumi, lai Tīnūžu pamatskolas skolēni būtu drošībā? Kā arī publiskot veiktos pasākumus.

Tīnūžu pamatskolas skolēnu vecāki.

Atbildēt

Jūsu komentārs
Lūdzu norādiet savu vārdu